Dinamo București a ratat în ultima etapă promovarea directă în SuperLigă, iar formația antrenată de Ovidiu Burcă va disputa barajul în dublă manșă cu FC Argeș.

Jucatorii echipei Dinamo BucurestiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Patriche, Bani, Roșu și Bena, absențele lui Dinamo pentru barajul cu FC Argeș

Deja promovată în SuperLigă, Poli Iași a învins categoric Dinamo în ultima etapă din play-off-ul ligii secunde, scor 4-1.

Veștile proaste continuă pentru „câini”, care au pierdut patru jucători importanți în vederea barajului.

Căpitanul Răzvan Patriche și Ahmed Bani au părăsit terenul accidentați în prima repriză, urmați la pauză de Neluț Roșu. În partea a doua a meciului, fundașul Quentin Bena, intrat în locul lui Patriche, a resimțit și el dureri.

La finalul partidei, antrenorul Ovidiu Burcă s-a arătat pesimist în privința recuperării celor patru jucători până la primul meci de baraj cu FC Argeș.

„La noi, cred că e cel mai slab meci pe care l-am făcut în acest an. Absolut nimic nu a funcționat, s-au și accidentat mulți jucători, asta mă preocupă cel mai tare. Să vedem care e situația lor și dacă putem să îi refacem până la meciurile de baraj. Când faci asemenea cadouri în astfel de meciuri, e greu”, a declarat tehnicianul dinamovist, conform DigiSport.

Dinamo va întâlni FC Argeș în barajul de menținere/promovare în SuperLigă în sistem tur-retur, pe 27 mai și 3 iunie.