Universitatea Cluj a învins la limită FC Hermannstadt, scor 2-1, după un gol venit în ultimul minut al prelungirilor, într-o partidă fără miză pentru ambele formații, în ultima etapă a play-out-ului SuperLigii

Jucatorii echipei Universitatea ClujFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC Hermannstadt – Universitatea Cluj 1-2, în play-out-ul SuperLigii

Dacă Hermannstadt a fost mai mult cu gândul la vacanță, scăpată deja de grija retrogradării, Universitatea Cluj se pregătește de finala Cupei României, pe care o va disputa săptămâna viitoare împotriva celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Sibienii au deschis scorul în minutul 23, când Balaure a executat pe jos o lovitură de colț, iar Raul Opruț a șutat puternic sub bară, din interiorul careului.

Egalarea a venit în minutul 58, o degajare a portarului Gorcea a ajuns la Ovidiu Bic, iar mijlocașul echipei lui Ioan Ovidiu Sabău s-a descurcat excelent între doi fundași adverși și a finalizat.

Universitatea Cluj a dat lovitura în cel de-al cincilea minut de prelungiri, după ce Dan Nistor a transformat un penalti.

Înaintea celorlalte partide din ultima etapă a play-out-ului, Universitatea Cluj ocupă locul 4 cu 33 de puncte, iar Hermannstadt se află pe poziția a cincea, cu două puncte mai puțin.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre FC Hermannstadt și Universitatea Cluj.

Ultima etapă din play-out-ul SuperLigii

Hermannstadt – Universitatea Cluj 1-2

FC Argeș - Petrolul / Vineri 20:00

Chindia – FC Voluntari / Vineri 20:00

UTA – U Craiova 1948 / Vineri 20:00

FC Botoșani – CS Mioveni / Sâmbătă 14:45