CFR Cluj nu mai are șanse nici măcar matematice la titlu, prezența în cupele europene din sezonul viitor este încă pusă la îndoială, iar antrenorul Dan Petrescu ar putea părăsi echipa după următoarele două partide.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marius Șumudică, dorit din vară la CFR Cluj

Șumudică tocmai l-a învins pe Cosmin Contra cu scorul de 5-0, în partida dintre Al Raed și Damac și anunță că nu se pune problema unei întoarceri în SuperLigă.

Întrebat de jurnalistul Dan Filoti despre interesul celor de la CFR Cluj, unde patronul Neluțu Varga l-ar dori în locul lui Dan Petrescu, Șumudică a recunoscut discuțiile.

„Ai auzit bine, da, dar nu se pune problema ca eu să revin în fotbalul românesc. Eu am rămas în relații bune cu Neluțu, chiar dacă mi s-au închis porțile, să nu mai merg la antrenament.

Chiar i-am dat niște mesaje zilele trecute, am vorbit cu el, i-am transmis ce cred eu”, a declarat Marius Șumudică, pentru DigiSport.

Aflat pe banca lui Al Raed din Arabia Saudită de aproape un an, Șumudică s-a mai aflat pe banca celor de la CFR Cluj pentru o scurtă perioadă, în 2021, când a fost dat afară cu scandal, deși echipa era lider neînvins în SuperLigă.