Farul și FCSB se vor întâlni în etapa a noua din play-off-ul SuperLigii, iar gruparea constănțeană ar fi luat o decizie controversată înaintea meciului care îi poate aduce titlul de campioană a României.

Farul Constanta vs FCSBFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Farul Constanța nu vinde bilete pentru meciul cu FCSB

Gazeta Sporturilor anunță că Farul a hotărât să nu vândă bilete pentru meciul de la Ovidiu. Conducerea liderului din SuperLiga ar fi luat această decizie temându-se de faptul că fanii FCSB vor cumpăra mai multe tichete decât cele prevăzute pentru galeria oaspeților.

De asemenea, foarte multe persoane importante din Constanța (și nu numai) doresc să asiste la această partidă.

Astfel, în tribune se vor afla cei 2.000 de suporteri ai Farului care au abonamente și 260 de fani FCSB (oaspeții vor beneficia și de invitații pentru oficiali). Alte 2.000 de locuri vor fi ocupate de persoane care vor primi invitații din partea conducerii Farului.

Calculele din lupta pentru titlul de campioană din SuperLiga

În acest moment, cu doar două etape înainte de finalul play-off-ului Farul și FCSB sunt despărțite de un singur punct.

Cele două se vor întâlni în meci direct duminică, 21 mai, de la ora 21:00. Duelul va fi LiveBLOG pe HotNews.ro.

Dacă Farul și FCSB remizează

În acest caz, deznodământul este mutat pentru ultima etapă. Farul va cuceri titlul dacă o învinge pe CFR la Cluj. De asemenea, Hagi este campion și dacă remizează cu echipa lui Dan Petrescu, dar cu condiția ca FCSB să nu câștige cu Rapid în ultima rundă din play-off.

Dacă Farul și FCSB remizează

O remiză de la Ovidiu trimite dramatismul în ultima rundă. Dacă FCSB câștigă cu Rapid, iar Farul pierde cu CFR Cluj atunci formația bucureșteană este noua campioană a României. De asemenea, dacă Farul remizează cu CFR, iar FCSB se impune cu Rapid, atunci tot gruparea bucureșteană va fi campioană în SuperLiga.

Victorie FCSB pe terenul Farului

În cazul în care FCSB ar câștiga meciul de pe terenul Farului, atunci gruparea bucureșteană va fi campioană dacă în ultima etapă va obține măcar același rezultat ca Farul.

Spre exemplu: Farul pierde cu CFR în ultima etapă, iar FCSB pierde cu Rapid, atunci FCSB este campioana României. Farul remiză / FCSB remiză - FCSB campioană. De asemenea: Farul victorie / FCSB victorie - FCSB noua campioană din SuperLiga.

Victorie Farul cu FCSB

Este singura variantă care nu mai lasă loc de discuții. Farul va fi noua campioană a României dacă o învinge pe FCSB. Orice calcule pentru ultima etapă nu vor mai conta.

SuperLiga, clasament play-off

1. Farul Constanța 47p

2. FCSB 46p

3. CFR Cluj 39p

4. Universitatea Craiova 37p

5. Rapid București 35p

6. Sepsi Sfântu Gheorghe 26p

Au mai rămas de disputat în play-off-ul din SuperLiga

  • Etapa 9

Sepsi - CFR Cluj

Farul - FCSB

Rapid - U Craiova

  • Etapa 10

CFR Cluj - Farul

FCSB - Rapid

U Craiova - Sepsi.