Rapid București a început deja pregătirea sezonului viitor, în care giuleștenii au obiective mărețe. După căpitanul Cristian Săpunaru, un alt jucător de bază, Junior Morais, a semnat prelungirea contractului scadent în această vară.

Jucătorii echipei RapidFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Brazilianul Junior Morais va juca încă un an la Rapid

Chiar dacă pentru sezonul viitor își propune câștigarea titlului și a anunțat că urmează 5-6 transferuri peste nivelul jucătorilor actuali, formația antrenată de Adrian Mutu prelungește angajamentele jucătorilor importanți.

Fundașul brazilian Junior Morais a semnat un nou contract valabil până în 2024 și și-a exprimat bucuria de a rămâne încă un sezon la club.

„Sunt fericit că voi mai putea juca încă un sezon la Rapid. Este un club minunat, care a intrat iremediabil în sufletul meu, cu niște suporteri incredibili. Sper să le oferim cât mai multe bucurii, pentru că ei mereu au fost alături de noi, la bine și la rău, și merită tot ce e mai bun. Hai Rapid!”, a declarat Morais, pentru pagina oficială a clubului.

Ajuns la Rapid în 2021 de la Gaziantep, fundașul stânga în vârstă de 36 de ani a mai evoluat în România pentru Astra Giurgiu și FCSB.

Pentru alb-vișinii, Junior Morais are 71 de meciuri jucate, în care a reușit să marcheze de patru ori.