Rapid și-a păstrat invincibilitatea în play-off pe teren propriu, dar de această dată nu a reușit să ia toate cele 3 puncte. Giuleștenii au remizat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0.

Adrian MutuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Mario Balotelli, contactat din SuperLiga - Clubul care și-l dorește pe italian

Înfrângerea cu Farul a lăsat urme adânci la Rapid

Adrian Mutu nu a fost surprins la finalul partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe de rezultat.

Tehnicianul giuleștenilor a tras câteva concluzii după un nou rezultat destul de modest în play-off.

Rapidiștii au strâns un singur punct din confruntările cu Sepsi din play-off. Pentru meciul din Giulești, Mutu a subliniat că elevii săi au fost temători, fiind vizibil afectați de eșecul suferit cu Farul Constanța (7-2).

„Concluziile sunt simple. Prima repriză am câștigat un punct, în repriza a doua am pierdut două. În prima repriză, echipa a fost afectată, se simțea apăsarea mentală dupa acea înfrângere cu Farul.

Îi felicit pe băieți că au reușit să treacă peste acel moment. Am dominat repriza a doua. Am avut ocazii. Cred că e un rezultat echitabil.

În prima repriză am jucat cu un sistem 4-1-4-1, un sistem cu care atunci când s-a reluat campionatul regulat aveam 3-0 în primele 20 de minute. În a doua repriză, am reușit să dominăm adversarul și să ne creăm ocazii de gol.

În repriza a doua, echipa a jucat, a încercat să câștige acest meci. Nu am ce să le reproșez. În prima repriză îi înțeleg, s-a simțit acea apăsare mentală.

Vedem ce se va întâmpla în meciul Craiovei, dar peste nouă zile va veni Craiova aici și ne vom juca șansa de locul 4, dar nici acel meci nu va însemna nimic, pentru că suntem obligați să câștigăm și următorul meci. Avem două meciuri foarte grele în următoarele săptămâni.

Este sfârșit de sezon, presiunea a fost mare. Avem timp să pregătim meciul cu Craiova.

Încerc să fiu cât mai obiectiv și să analizez atât lucrurile bune cât și pe cele mai puțin bune. Trebuie să menținem lucrurile bune pe care le facem. E un play-off dificil, sunt meciuri tari și echipa trebuie să se descurce. Putem face surprize mari, dar avem și un blocaj psihic.

Echipa învață, probabil unii jucători nu au trecut prin astfel de lucruri.” - a transmis „Briliantul”, potrivit Digi Sport.

SuperLiga, clasament play-off

1 Farul Constanța 46p

2 FCSB 43p

3 CFR Cluj 39p

4 Universitatea Craiova 36p

5 Rapid București 35p

6 Sepsi Sfântu Gheorghe 26p