Rapid București are șanse mici să prindă podiumul în acest sezon, iar finanțatorul Dan Șucu are de gând să transfere jucători de calibru pentru ca giuleștenii să se poată lupta în stagiunea următoare pentru toate obiectivele.

Mario BalotelliFoto: Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia

Rapid l-a contactat pe Mario Balotelli - Italianul a cerut un milion de euro la semnătură

Rapid București visează la cupele europene, iar formația antrenată de Adrian Mutu va avea nevoie de întăriri pentru a putea face față pe toate planurile.

Jurnaliștii de la GSP scriu că Dan Șucu pregătește o lovitură de proporții în Giulești.

Concret, oficialii giuleșteni l-au contactat deja pe agentul lui Mario Balotelli, fotbalist care a trecut pe la Inter, AC Milan, Manchester City și Liverpool.

În prezent jucătorul celor de la FC Sion, Mario Balotelli rămâne liber de contract în vară, iar italianului i-ar surâde o experiență în România.

Pentru a putea fi adus însă, rapidiștii trebuie să scoată bani buni din buzunar.

Conform sursei citate, oficialii echipei din Giulești au luat deja legătură cu agentul lui Super-Mario, iar răspunsul său a fost scurt.

„Fără un milion de euro la semnătură nu vin.” - ar fi transmis Mario Balotelli.

La 32 de ani, Balotelli are un CV impresionant. Italianul are 3 titluri în Serie A, o Cupă și o Supercupă a Italiei, un Premier League, o Cupă a Angliei și un trofeu UEFA Champions League.

Mario Balotelli a strâns și 36 de selecții la echipa națională de fotbal a Italiei, pentru care a punctat de 14 ori.

Rapid și-l dorește și pe Cătălin Cîrjan de la Arsenal în SuperLiga

Chiar dacă nu a apucat să debuteze încă în Premier League, Cătălin Cîrjan este un alt fotbalist vizat de oficialii echipei din Giulești.

Tânărul fotbalist se antrenează constant cu prima echipă a „tunarilor”, iar Rapidul și-ar dori să îl împrumute un sezon pe român, pentru ca acesta să acumuleze mai multă experiență.

Cîrjan a fost în centrul unui scandal uriaș în această primăvară, când a oferit un interviu exploziv prin care i-a acuzat pe cei din Federația Română de Fotbal și mai ales pe Mihai Stoichiță.

Românul ar fi evidențiat că selecțiile nu erau făcute pe merit și a motivat refuzul de a veni pentru moment să joace pentru echipa națională de fotbal a României.