Deși a apărat poarta echipei în perioada cât titularul Mike Maignan a lipsit, Ciprian Tătărușanu nu mai face parte din planurile celor de la AC Milan, iar italienii anunță că portarul român ar putea reveni în SuperLiga.

Ciprian TatarusanuFoto: Danilo Gemito / ipa-agency.net / PA Images / Profimedia

Ciprian Tătărușanu ar putea ajunge la FCSB

Ajuns la vârsta de 37 de ani, Ciprian Tătărușanu va trebui să accepte statutul de rezervă dacă va dori să mai rămână la AC Milan.

Portarul român are oferte să rămână în Serie A, dar italienii surprind și scriu că Tătărușanu ar putea reveni la FCSB.

„Tătărușanu va trebui să se decidă dacă acceptă postul de rezervă sau își va găsi un nou club. În acest al doilea caz el ar putea lua propuneri inclusiv din străinătate și s-ar putea să joace din nou la FCSB, acolo unde a evoluat între 2009 și 2014.

Tocmai în vara lui 2014, Tătărușanu a aterizat pentru prima dată în Italia, jucând în tricoul Fiorentinei. A stat trei sezoane la Florența, înainte de a se muta în Franța, mai întâi la Nantes, iar apoi la Lyon. Milan l-a readus în Italia în 2020, iar acum viitorul lui este incert.” - au anunțat cei de la milanweb.it.

Cotat la 600 de mii de euro conform Transfermarkt, Ciprian Tătărușanu a fost ofertat și de Torino și Monza. La echipa nou promovată i s-a propus chiar postul de titular.

Dacă totuși va exista posibilitatea de a reveni la FCSB, Ciprian Tătărușanu va avea mari probleme în a prinde și aici postul de titular, ținând cont de forma în care se prezintă Ștefan Târnovanu.

16 apariții a strâns Tătărușanu în acest sezon de Serie A. Portarul român a primit 22 de goluri și în doar 4 partide a menținut poarta intactă.