FCSB păstrează șanse pentru câștigarea titlului, după succesul obținut luni seară în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe (3-1). Roș-albaștrii vor juca etapa viitoare pe teren propriu cu CFR Cluj.

Florinel ComanFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

FCSB va primi vizita CFR-ului pe Arena Națională în etapa cu numărul 8

Cu 3 etape înainte de finalul sezonului, FCSB și Farul Constanța rămân în cursa pentru titlul de campioană în SuperLiga.

Cele două se vor întâlni în etapa a 9-a în meci direct la Ovidiu, dar până atunci, echipa antrenată de Elias Charalambous va juca pe Arena Națională în compania celor de la CFR Cluj.

Florinel Coman nu a marcat în meciul cu Sepsi, dar a pasat decisiv la golurile înscrise de David Miculescu și Andrei Cordea.

Extrema roș-albaștrilor a lovit și bara din lovitură liberă, iar la final, a tras concluziile și a precizat de ce are echipa sa nevoie pentru a învinge CFR Cluj.

„Am făcut un meci consistent, puteam închide în prima repriză. Important e că am intrat montaţi să câştigăm. Nu îmi place să fac calcule, aveam un meci foarte greu, ştiam ce ne aştepta.

Am analizat meciurile care le-au jucat cei de la Sepsi. Ne aşteptam să înceapă tare. 25 de minute nu ne-a ieşit jocul, dar trebuia să câştigăm cu orice preţ. Am simţit că puteam reveni.

Trebuie să luptăm până la final, puteam marca şi în minutul 93. Lăsăm lucrurile să se întâmple şi vom vedea la finalul sezonului unde vom fi. În meciurile acestea nu mai contează jocul, contează doar să luăm cele 3 puncte.

Aşa cum am făcut la Craiova. Întâlnim CFR acasă, e un mare plus. Trebuie să începem meciul agresiv şi trebuie să luăm cele 3 puncte.” - a transmis acesta, potrivit Digi Sport.

SuperLiga, clasament play-off

1. Farul Constanța 46 puncte

2. FCSB 43p

3. CFR Cluj 39p

4. Universitatea Craiova 36p

5. Rapid București 34p

6. Sepsi Sfântu Gheorghe 25p