​CFR Cluj s-a plâns de arbitrajul lui Radu Petrescu la meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-1, iar Mihai Rotaru (patronul grupării din Bănie) a avut un discurs ironic la adresa adversarilor.

Mihai RotaruFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Mihai Rotaru, după ce CFR s-a plâns de arbitraj: „S-a întors lumea cu fundul în sus!”

Rotaru consideră că deciziile lui Petrescu au fost corecte la meciul din Gruia și a sugerat că CFR ar fi fost favorizată de arbitraj în sezoanele precedente.

„Ghinionul s-a ținut scai de noi! Suntem cea mai ghinionistă echipă din play-off!

Am fost la meci, în Gruia, și a fost haios să aud strigându-se pe stadion “Hoții, hoții”, chiar la CFR Cluj. Era bizar, nu-mi venea să cred (n.r. - râde). Acolo n-ai cum să strigi așa ceva.

Fără discuție, sunt absolut nefondate acuzațiile lor. Ofsaid n-a fost, tușierul n-a semnalizat ofsaid. Am văzut faze din Premier League, La Liga, Serie A, în care credeam că e ofsaid și la VAR s-a dovedit că n-a fost.

Nici vorbă de penalty la Badelj, copilul vine cu mâna lipită de corp, îl lovește mingea în mână, dar nu-și mărește aria corpului. În plus, mingea i-a venit în mână de foarte aproape.

E normal, sunt frustrați cei de la CFR. Dar a fost incredibil să strige, chiar discutam în timpul meciului, cum să strigi la Cluj “Hoții, hoții”? Înseamnă că s-a întors lumea cu fundul în sus.

Nu m-am văzut cu domnul Varga, nu-l cunosc personal. Nu m-am întâlnit cu nimeni de la CFR Cluj, am stat în zona oaspeților, nu am stat ascuns.

Nu luăm în calcul retragerea domnilor Becali și Varga. Ar fi o pierdere mare dacă ar pleca oricare dintre cei doi investitori, oameni care au băgat zeci de milioane de euro în echipă. Nu sunt ironic deloc!

Eu cred că a fost strategie (n.r. – anunțul privind retragerea lui Ioan Varga de la CFR Cluj), dacă mă întrebați” - Mihai Rotaru pentru Fanatik.

Andrei Ivan a fost eliminat în minutul 28, dar arbitrul a revenit asupra deciziei după ce a revăzut faza pe monitorul VAR. Rămas pe teren, Ivan a înscris golul oaspeților în minutul 68. Anulată inițial pentru ofsaid, reușita a fost validată tot cu ajutorul sistemului VAR.

De asemenea, CFR a cerut un penalty în minutul 72, când mingea trimisă de Braun cu capul a lovit mâna lui Badelj.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre CFR Cluj și CSU Craiova.

SuperLiga, clasament play-off

1. Farul Constanța 46 puncte

2. FCSB 40 (-1 meci)

3. CFR Cluj 39

4. CSU Craiova 36

5. Rapid București 34

6. Sepsi Sf. Gheorghe 25 (-1 meci).