​Aflată în lupta pentru titlu cu Farul Constanța, FCSB a primit o veste proastă înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe: Andrea Compagno s-a accidentat și ratează ultima partidă din etapa a șaptea a play-off-ului SuperLigii.

Andrea CompagnoFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Andrea Compagno ratează meciul FCSB - Sepsi din play-off-ul SuperLigii

Antrenorul Elias Charalambous a vorbit despre situația lui Compagno la conferința de presă susținută duminică. Luni, atacantul a acuzat dureri la picior în timpul antrenamentului și a părăsit terenul.

„Vom vedea care e situația lui Andrea. Compagno are o problemă la picior. Vom vedea mâine (n.r. azi) dacă va fi apt. Situația lui Edjouma o știți, este out. În rest, toți sunt disponibili pentru mâine” - Elias Charalambous.

În acest sezon, Andrea Compagno a înscris 14 goluri pentru FCSB și 5 pentru U Craiova 1948.

Potrivit Fanatik, Compagno ar putea apela la ajutorul cunoscutei Marijana Kovacevic, care a tratat și alți jucători de la FCSB.

Cine este Marijana Kovacevic

În varsta de 56 de ani, Marijana Kovacevic este fizioterapeut cu acte in regulă. A absolvit Universitatea de Farmacologie din Belgrad în anul 1987, iar timp de zece ani a lucrat în diferite laboratoare din SUA si Serbia.

Începand din anul 2002, Marijana s-a specializat în terapia leziunilor sportive. Cu multe cereri din partea sportivilor, Marijana si-a deschis propria clinică la Belgrad.

Este un personaj care a adunat multe controverse de-a lungul timpului (i s-a spus de la vraci și până la vrăjitoare), dar și care a tratat nume importante din lumea fotbalui precum Steven Gerrard, Robin Van Persie, Frank Lampard, Diego Costa sau Vincent Kompany, dar și pe Novak Djokovic.

SuperLiga, clasament play-off

1. Farul Constanța 46 puncte

2. FCSB 40 (-1 meci)

3. CFR Cluj 39

4. CSU Craiova 36

5. Rapid București 34

6. Sepsi Sf. Gheorghe 25 (-1 meci).