Iuliana Demetrescu, prima femeie arbitru care oficiază la centru în acest sezon din SuperLigă, a condus partida dintre FC Voluntari și CS Mioveni, din etapa a șaptea a play-out-ului.

Gigi BecaliFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Patronul FCSB, un nou discurs împotriva femeilor în fotbal

Cunoscut pentru părerile sale contra femeilor în materie de fotbal, Gigi Becali a oferit o nouă declarație controversată, de această dată la adresa Iulianei Demetrescu.

„Am văzut meciul Voluntari – Mioveni! Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren! Ați mai pomenit așa ceva?

Asta ne mai trebuia! Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta? Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin” – a declarat Becali, pentru ProSport.

În trecut, patronul FCSB nu a fost de acord cu regula impusă de FRF, care îl obliga să înființeze o echipă de fotbal feminin.

„Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am și eu păcatele mele.

Dar lucruri nefirești nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal.

Femeia a fost făcută de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul și fotbalul le schimonoesc pe femei”, declara la acel moment Gigi Becali, pentru Sport.ro.

Iuliana Demetrescu a condus la centru partida dintre FC Voluntari și CS Mioveni, scor 1-0, ajutată la cele două tușe de asistenții Vladimir Urzică și Mihaela Țepușă.