Echipa antrenată de Adrian Mutu are planuri mari pentru sezonul viitor din SuperLigă, având ca obiectiv titlul după o pauză de mai bine de 20 de ani. Rapid a anunțat vineri primul acord pentru campionatul viitor.

Cristian SapunaruFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristi Săpunaru și-a prelungit contractul cu Rapid București

După ce a anunțat că are în plan întărirea echipei cu 5-6 jucători pentru a se lupta la titlu în sezonul viitor, conducerea Rapidului a început înnoirea contractelor actualilor fotbaliști din lot.

Căpitanul Cristi Săpunarul este primul care a parafat un nou angajament până în 2024.

„Sunt foarte fericit că voi mai juca încă un an în tricoul Rapidului, clubul pe care îl iubesc, și mai ales în fața celor mai frumoși suporteri din România. Sper ca împreună să ducem Rapidul în fruntea fotbalului românesc, acolo unde îi este locul”, a declarat fotbalistul în vârstă de 39 de ani, pentru pagina oficială a clubului.

Sosit în 2021, după ce giuleștenii au promovat în SuperLigă, fostul internațional este la a patra experiență la Rapid, pentru care a mai evoluat în perioadele 2006-2008, 2010 și 2015.

Mai mulți jucători termină contractul cu Rapid în această vară, dintre care Dragoș Grigore, Junior Morais și Virgil Drăghia vor semna mai mult ca sigur prelungirea.

Dacă despre Damian Dussaut și Younes Bnou Marzouk se știe sigur că nu vor continua, pentru Claudiu Belu, Ljuban Crepulja și Kevin Lukassen viitorul este incert.

Rapid va evolua în deplasarea de la Farul Constanța, sâmbătă de la ora 21:30, în etapa a șaptea a play-off-ului SuperLigii, partidă transmisă LiveBlog de HotNews.ro.