​Chindia Târgoviște se întoarce acasă după o așteptare de patru ani: primarul Cristian Daniel Stan a anunțat că lucrările la noul stadion au fost finalizate și arena ar putea fi inaugurată la meciul cu Petrolul Ploiești.

Jucatorii echipei Chindia TargovisteFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Chindia Târgoviște vrea să inaugureze noul stadion la meciul cu Petrolul Ploiești

În ultimele patru sezoane de SuperLiga, Chindia a jucat în deplasare (la Ploiești sau Buzău) chiar și meciurile considerate pe teren propriu.

Lucrările la arena din Târgoviște au început în iunie 2019, dar au avansat extrem de lent și termenele anunțate pentru finalizare au fost de fiecare dată depășite.

Potrivit unui anunț făcut de primarul Cristian Stan pe Facebook, Chindia ar putea inaugura noua arenă la meciul cu Petrolul Ploiești (vineri, de la ora 20:30, în etapa a șaptea din play-out-ul SuperLigii), dacă va obține omologarea la timp.

„Zilele acestea se montează ultimele piese de mobilier și se fac retușurile finale. Dacă vom juca sau nu cu Petrolul la Târgoviște este o întrebare la care vom afla răspunsul la jumătatea săptămânii, în funcție de cât de rapid se va obține omologarea. Oricum, avem stadion!

Vă rog să priviți cu atenție imaginile, gazonul este impecabil, iar condițiile oferite spectatorilor sunt excelente. Aviz amatorilor de 'senzații tari': sistemul de supraveghere video 'citește' și etichetele de pe boxele sistemului audio, fiecare loc fiind monitorizat!” - Cristian Daniel Stan, primar Târgoviște, pe Facebook.