După ce săptămâna trecută a obținut calificarea în finala Cupei României, Universitatea Cluj a pierdut dramatic pe teren propriu în fața celor de la FC Voluntari (2-3). Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a evoluat mai bine de o repriză în inferioritate numerică.

Liviu CiobotariuFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Universitatea Cluj, învinsă pe final de băieții lui Liviu Ciobotariu

Universitatea Cluj a ratat șansa de a lega 3 partide la rând fără eșec în play-out-ul SuperLiga. Ardelenii au pierdut cu scorul de 3-2 în fața celor de la FC Voluntari.

Formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a început groaznic confruntarea de pe Cluj Arena, iar Florin Ilie a fost eliminat după doar 17 minute.

Un minut mai târziu, ilfovenii au deschis scorul prin Runar Mar Sigurjonsson.

În inferioritate numerică, „șepcile roșii” au întors rezultatul până la pauză, reușind să puncteze de două ori prin Remacle (min 23) și Mamadou Thiam (min 41).

Partea secundă a fost dominată de băieții lui Liviu Ciobotariu, care au irosit mari șanse de a restabili egalitatea. În cele din urmă, Daniel Florea a marcat golul de 2-2, în minutul 87 al partidei. Același Florea a dat lovitura pentru oaspeți și a adus victoria în minutul 90+2.

Aici puteți vedea rezumatul partidei dintre Universitatea Cluj și FC Voluntari

Clasament play-out SuperLiga

1 FC U Craiova 1948 31p

2 Petrolul Ploiești 31p

3 Hermannstadt 27p

4 FC Voluntari 27p

5 FC Botoșani 27p

6 Universitatea Cluj 26p

7 Chindia Târgoviște 22p

8 FC Argeș 20p

9 UTA Arad 18p

10 CS Mioveni 11p