Partida dintre Rapid și FCSB, câștigată de giuleșteni cu scorul de 1-0, a produs mare agitație în fotbalul românesc, după ce arbitrul Horațiu Feșnic nu a acordat două cartonașe roșii formației antrenate de Adrian Mutu.

Gigi BecaliFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Arbitrul Horațiu Feșnic i-ar fi cerut iertare lui Gigi Becali

Supărat pe greșelile de arbitraj, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că intenționează să iasă din fotbal și a anunțat că le-a transmis mesaje președintelui FRF Răzvan Burleanu și arbitrului Feșnic, prin care le cerea socoteală.

Dacă Răzvan Burleanu i-a răspus public, cavalerul fluierului ar fi făcut-o printr-un prieten comun, ceea ce l-a determinat pe Becali să renunțe la supărare.

„I-am dat mesaje și lui Feșnic. Mi-a trimis și Feșnic vorbă prin cineva: ’Spune-i lui nea Gigi să mă ierte. Nu pot să răspund la mesaje, dar să mă ierte și înțeleg perfect tot ceea ce a făcut’. A zis că nu poate să răspundă pentru că nu are voie.

Mi-am cerut iertare, eram prea supărat și cu asta-basta, sunt om. I-am dat și eu mesaje pe la trei noapte și la șase când m-am sculat. Dacă am văzut că omul cere pace, trebuie să răspunzi cu pace. După ce mi-am cerut iertare pentru mesaje, m-am ușurat și am terminat bâlciul” - a anunțat Gigi Becali, conform DigiSport.

În etapa a șasea din play-off-ul SuperLigii, FCSB va evolua în deplasare la Universitatea Craiova, duminică de la ora 21:00.