​Răzvan Burleanu a vorbit după Adunarea Generală a FRF de miercuri despre retragerea lui Gigi Becali din fotbal. Președintele de la Casa Fotbalului a precizat, printre altele, că a primit un mesaj de la patronul FCSB-ului în urma căruia i-a blocat numărul de telefon.

Gigi BecaliFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Răzvan Burleanu nu crede că Gigi Becali se va retrage de la FCSB

Scandalul de la Rapid vs FCSB (scor 1-0) a dus la ceea ce Gigi Becali spune că este retragerea sa definitivă din fotbal.

Mai mult, patronul grupării bucureștene a spus într-o intervenție la Digisport că i-a dat un mesaj lui Răzvan Burleanu după arbitrajul avut de Horațiu Feșnic la meciul din Giulești.

La doar câteva zile distanță, Răzvan Burleanu confirmă primirea mesajului și spune că i-a blocat numărul de telefon lui Becali: nu mai poate primi nimic de la patronul FCSB-ului.

„În ceea ce privește retragerea, nu este pentru prima dată când spune acest lucru. S-a mai retras, s-a reîntors. Ce pot să vă spun despre domnul Gigi Becali, pe care l-am cunoscut în ultimii ani, este că ține mult la propria sa imagine și este interesat de bani. Mă îndoiesc că se va retrage.

Vă confirm primirea unui mesaj imediat după meci și al doilea în următoarea dimineață. I-am blocat domnului Becali numărul de telefon, deci nu știu să vă spun dacă m-a mai căutat.

Sunt mesajele pe care le-a comunicat și public. Am făcut asta ca să aibă mai puține păcate la următoarea spovedanie” - Răzvan Burleanu, în conferința de presă de după Adunarea Generală a FRF de miercuri.

Mesajul pe care Gigi Becali l-a trimis lui Răzvan Burleanu, președintele FRF

„Nu ți-e rușine pentru ce ai făcut? Vai de capul tău! Este creația ta! Mai adu câțiva greci ca să conduceți federația. Păi, ce contează în țara asta de sclavi, pe care îi cumperi cu banii noștri, de fapt, cu șpăgi, mingi și tricouri?!” - mesajul lui Gigi Becali către Răzvan Burleanu, conform sursei citate.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Rapid București și FCSB.

Etapa a cincea din play-off-ul SuperLigii

Sepsi – Unviersitatea Craiova 1-2

Farul – CFR Cluj 1-0

Rapid – FCSB 1-0

Clasamentul play-off-ului SuperLigii

1. Farul Constanța – 42 p / 5 j

2. CFR Cluj – 38 p / 5 j

3. FCSB – 37 p / 5 j

4. Universitatea Craiova – 35 p / 5 j

5. Rapid – 31 p / 5 j

6. Sepsi – 24 p / 5 j