Rapid a reușit prima victorie din acest play-off, chiar pe teren propriu în partida cu FCSB, scor 1-0, iar antrenorul Adrian Mutu a vorbit despre cele două reprize total diferite ale echipei sale.

Adrian MutuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Adrian Mutu, mulțumit de jocul Rapidului în partida cu FCSB

Criticat după eroarea decisivă din partida cu Sepsi, portarul Horațiu Moldovan a fost duminică cel mai bun jucător de pe teren, reușind să blocheze numeroasele ocazii ale roș-albaștrilor.

Adrian Mutu a lăudat atitudinea jucătorilor săi și i-a remarcat în mod special pe Horațiu Moldovan și Cristi Săpunaru.

„O victorie importantă, de moral. Am fost inspirat cu Funsho, a făcut un meci mare, nu numai că a dat pasă de gol, dar a muncit foarte mult, a atacat spațiile, a făcut ce trebuia să facă. Au fost emoții, pentru că îmi doream să câștigăm.

Au fost două reprize diferite. Prima a fost a noastră, iar în a doua, am suferit, ei au avut o replică bună. Dar felicit echipa pentru atitudine și pentru că au luptat până în ultima secundă, nu s-au dat bătuți.

Mă încântă, așa trebuie să joace mereu. Chiar dacă am suferit, noi trebuie mereu să luăm cele 3 puncte acasă. Nu am făcut nici un cadou nimănui, doar celor care ţin cu Rapid.

Nu am făcut voit pasul înapoi, ei au pus presiune, au individualități, sunt buni unu-la-unu, ei ne-au obligat să stăm mai jos.

Moldovan a făcut un meci mare și nu numai el, și Cristi, incredibil cât a alergat. Dar e meritată victoria, băiații și-au dorit-o, au luptat. Moldovan a făcut un sezon extraordinar, a avut și câteva momente când nu a fost la nivelul lui, dar în mare a fost extraordinar” – a declarat Adrian Mutu la finalul partidei, pentru DigiSport.

În etapa a șasea din play-off-ul SuperLigii, Rapid va întâlni pe teren propriu campioana CFR Cluj.

Verdictul specialistului în arbitraj, după derbiul din Giulești - Rapid putea avea doi jucători eliminați