CFR a cedat la limită, scor 1-0, meciul jucat la Ovidiu contra celor de la Farul. În urma acestui rezultat, trupa antrenată de Gică Hagi s-a distanțat la 4 puncte de campioana en-titre din SuperLigă. La finalul partidei de sâmbătă seara, patronul ardelenilor a dat vina pentru înfrângere pe arbitraj.

Jucatorii celor de la CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Gică Hagi, fericit după victoria cu CFR Cluj: „Rezultatul arată că merităm să fim acolo”

>> Dan Petrescu, discurs obiectiv după înfrângere: „Farul a meritat victoria, e favorită la titlu”

Arbitrajul, singurul vinovat pentru înfrângerea CFR-ului cu Farul

În etapa a cincea din play-off, Farul a câștigat cu 1-0 meciul cu CFR, iar Neluțu Varga, patronul ardelenilor, a găsit rapid vinovatul pentru eșec: arbitrajul de care a avut parte echipa feroviară.

Ce contestă Neluțu Varga, patronul CFR-ului

  • În primul rând, patronul CFR-ului spune că a fost offside la golul marcat de Adrian Mazilu - faza a fost judecată în camera VAR.
  • În al doilea rând, Varga contestă decizia VAR de a anula penaltiul primit de CFR în ultimele minute ale partidei de la Ovidiu.

„Sunt terminat. Mă doare capul, mă doare inima. Nu se poate așa ceva. Nici în codru nu se fură în halul asta. Îmi vine să plâng de nervi.

Offside clar la gol. Du-te, bă, frate și uită-te tu la VAR! Apoi am 11 metri clar. Ăla dă în jucătorul meu și îl pune jos. Colțescu dă 11 metri corect, iar apoi ce face? Își bate joc de noi și ne anulează lovitura de la 11 m.

Dați titlul cui vreți, că îmi e clar că nu se mai dorește ca CFR să fie campioană. Nu mai pot. Am ajuns bătaia lor de joc. Ăștia mă omoară cu zile. Bag bani în fotbal și am ajuns o bătaie de joc.

Cu ce am greșit noi? Nu cerem pomană, dar arbitrați fraților corect. Dacă nici cu VAR-ul nu sunteți în stare, atunci ce vreți sa mai fac?

Nu pot să mai tac. Am tot fost tocați în acest campionat. Sunt terminat de supărare. Ăsta a fost jaful jafurilor” - Ioan Varga, pentru Prosport.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Farul Constanța și CFR Cluj.

Etapa a cincea din play-off-ul SuperLigii

Sepsi – Universitatea Craiova 1-2

Farul – CFR Cluj 1-0

Rapid – FCSB / Duminică 20:30/ LiveBLOG pe HotNews.ro

Clasamentul play-off-ului SuperLigii

1. Farul Constanța – 42 puncte / 5 partide

2. CFR Cluj – 38 / 5

3. FCSB – 37 / 4

4. Universitatea Craiova – 35 / 5

5. Rapid – 28 / 4

6. Sepsi – 24 / 5.