După o partidă excelentă făcută de echipa sa, Gheorghe Hagi s-a arătat bucuros de victoria care duce Farul Constanța la patru puncte de CFR Cluj.

Gheorghe HagiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Gheorghe Hagi și mutarea cu care l-a surprins pe Dan Petrescu

Farul Constanța a învins cu scorul de 1-0 pe CFR Cluj, într-o partidă dominată de formația de la malul mării.

La finalul partidei, Gheorghe Hagi a explicat mutarea tactică cu Tudor Băluță în atac, jucător care a dat pasa de gol pentru Adrian Mazilu.

„Trebuia să facem față unei echipe foarte bune, mai verticală decât multe celelalte, care știe să aducă mingea în careu. Știe să atace chiar și din auturi, e foarte bună la toate.

A trebuit să ne ridicăm nivelul. Tot ce am pregătit și făcut a fost foarte bine. Rezultatul arată că meritam să fim acolo.

Asta le-am zis și în vestiar, i-am surprins cu lucrul acesta, dar Băluță la Cupa Hagi a jucat nouar. Știam că poate s-o facă, e un mijlocaș foarte bun.

Băluță este omul meciului, că n-a jucat pe postul lui. Dacă mă uit și la atacanți, cât s-au bătut amândoi... Au făcut tot ce le-am cerut. E clar că a fost prima dată când cei doi au jucat în această formulă, mi-a fost puțină teamă, dar știam că pot ataca spații și că pot crea goluri”, - a declarat Gică Hagi, la finalul partidei de la Ovidiu, pentru DigiSport.

În runda următoare, Farul Constanța va întâlni în deplasare Sepsi Sfântu Gheorghe, sâmbătă de la ora 21:45.