Rapid București și FCSB se întâlnesc duminică în derbiul din Giulești, iar antrenorul roș-albaștrilor a prefațat duelul, sperând ca echipa sa să continue seria bună de partide.

Elias CharalambousFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Antrenorul de la FCSB a prefațat duelul cu Rapid

FCSB are un parcurs bun în play-off-ul SuperLigii, cu două rezultate de egalitate și două victorii și un avantaj moral în fața adversarei de duminică.

La conferința de presă premergătoare partidei, Elias Charalambous s-a arătat încrezător pentru un rezultat bun, prin care echipa sa ar putea să urce în clasament.

„Aşa cum am mai spus, toate jocurile din play-off sunt dificile şi vor fi dificile până la finalul sezonului. Acum trebuie să ne confruntăm cu un alt adversar dificil, în deplasare.

Ştiu foarte bine că ne va fi greu, dar jucătorii sunt pregătiţi pentru acest joc. Sper să continuăm momentele bune pe care le avem, mulţi jucători sunt într-o perioadă bună, în formă bună, şi sper să reuşim să luăm cele trei puncte, care ne pot ajuta să ne menţinem cât mai sus la finalul acestui sezon.

Va conta foarte mult modul în care jucăm şi cum reuşim să câştigăm meciurile pentru că presiunea există întotdeauna. Suntem o echipă mare şi echipele mari câştigă de obicei, dar jucătorii sunt pregătiţi.

Cu victoria de ieri, Craiova este mai aproape de noi, dar cel mai important este modul în care vom juca noi. Cred că pentru toate echipele va conta faptul că depind doar de ele.

Doar jucătorii sunt cei care au obţinut rezultatele din ultima perioadă şi suntem fericiţi că îi avem în formă în această perioadă, dar cel mai important este să continuăm cu acelaşi ritm, pentru că va fi greu până la finalul sezonului.

Trebuie să păstrăm capul jos, să fim umili, să continuăm să muncim din greu în fiecare zi la antrenamente. Nu cred că titlul se va decide în acest weekend, mai sunt alte cinci etape de disputat. În primul rând trebuie să câştigăm noi meciul cu Rapid şi dacă ar fi să aleg un rezultat între CFR şi Farul Constanţa, aş alege X” – a declarat tehnicianul cipriot, conform Agerpres.

Rapid și FCSB se vor întâlni duminică de la ora 20:30, într-o partidă transmisă LiveBlog pe HotNews.ro, din etapa a cincea a play-off-ului SuperLigii.