Universitatea Craiova a reușit o victorie extrem de importantă pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1, după o jumătate de oră în inferioritate numerică, în etapa a cincea a play-off-ului SuperLigii.

Jucătorii echipei Universitatea CraiovaFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Sepsi – Universitatea Craiova 1-2, în play-off-ul SuperLigii

Sepsi Sfântu Gheorghe a făcut o primă repriză mai bună, a avut posesie superioară și ocazii mai multe de a marca, dar la pauză s-a intrat cu 0-0.

În startul reprizei secunde, oltenii au deschis scorul prin Alexandru Crețu în minutul 49, cu un șut deviat de la marginea careului mare.

Marius Ștefănescu a avut două ocazii uriașe de a aduce egalarea, dar de fiecare dată a fost inexact la finalizare.

Elevii lui Eugen Neagoe au rămas în inferioritate numerică în minutul 64, mijlocașul Alexandru Crețu primind cartonașul roșu direct, pentru o intervenție cu talpa pe pieptul lui Păun.

După doar două minute, Universitatea Craiova a reușit să își dubleze avantajul prin Jovan Markovic, care a finalizat excelent un contraatac realizat împreună cu Roguljic, după ce l-a driblat pe portarul Niczuly.

Deși au evoluat o jumătate de oră în superioritate numerică, jucătorii lui Cristiano Bergodi au reușit să marcheze abia la ultima fază, prin Ștefănescu, din centrarea lui Dumitrescu.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Craiova.

Etapa a cincea a play-off-ului SuperLigii

Sepsi – Universitatea Craiova 1-2

Farul – CFR Cluj / Sâmbătă 20:30

Rapid – FCSB / Duminică 20:30

Clasamentul play-off-ului SuperLigii

1. Farul – 39 p / 4 j

2. CFR Cluj – 38 p / 4 j

3. FCSB – 37 p / 4 j

4. Universitatea Craiova – 35 p / 5 j

5. Rapid – 28 p / 4 j

6. Sepsi – 24 p / 5 j