Aflată în lupta pentru titlu cu Farul Constanța și FCSB, campioana en-titre a primit o veste proastă după partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Unul dintre cei mai importanți jucători va lipsi tot restul play-off-ului.

Ciprian DeacFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ciprian Deac a fost operat și nu va mai juca în play-off

Ciprian Deac a avut o evoluție apreciată în ultima partidă din play-off-ul SuperLigii, câștigată cu 2-1 împotriva celor de la Sepsi.

Mijlocașul ardelenilor a marcat un gol, dar a părăsit terenul în minutul 82, în urma unei accidentări la umăr.

Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a anunțat marți că Deac a fost operat și va lipsi pentru tot restul sezonului.

„Ciprian Deac este în operaţie în acest moment. L-am pierdut până la finalul sezonului. Are o accidentare la nivelul umărului. Sunt anumite leziuni, rupturi, umărul dislocat.

Este o operaţie mai complexă. Deac este pe mâini bune. Din păcate nu va mai juca în acest play-off. Este o pierdere foarte importantă. Ghinion, complex de îngrijorări.

Pentru unele nu găsim explicaţii, altele nu le primim. Şi tot aşa. Deac, la ora actuală, este foarte greu, dacă nu imposibil de înlocuit”, a declarat Cristi Balaj, pentru Fanatik.

În etapa a cincea din play-off-ul SuperLigii, CFR Cluj va întâlni liderul Farul Constanța în deplasare, sâmbătă de la ora 20:30.