Incidentul dintre Sadio Mane și Leroy Sane pare că a fost copiat în SuperLigă. Atacantul celor de la FC Argeș, Arnold Garita, a fost exclus din lot după ce s-a bătut cu coechipierul său, Boubacar Hanne.

Jucatorii echipei FC ArgesFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Arnold Garita, exclus de FC Argeș după bătaia cu un coleg

Arnold Garita a fost jucătorul revelație al turului de campionat pentru FC Argeș, de serviciile căruia s-au interesat în iarnă FCSB și Rapid.

În partea a doua a sezonului, randamentul său nu a mai fost același, iar echipa a ajuns pe penultimul loc al clasamentului.

La antrenamentul de miercuri seară, jucătorul francez a sărit la bătaie cu coechipierul său Boubacar Hanne, iar conducerea clubului a decis să îl excludă pe o perioadă nedeterminată.

„Da, așa este. A fost exclus din lot. A fost un incident ieri la antrenament. A sărit la bătaie cu un coleg, cu Boubacar, a continuat și spre vestiare cu aceleași chestiuni, iar decizia a fost luată pe moment, și anume excluderea lui din lot pe termen nelimitat! Nu-l veți mai vedea pe Garita în acest sezon!

Nu știu ce s-a întâmplat cu el, eu sunt venit de o lună de zile. L-am găsit căzut de tot! Praf! Nepregătit, cred că ați văzut că nu poate să alerge, nu mai e cel care a fost. Are probleme, și nu doar cu greutatea. Nu-mi plac caracterele astea”, a anunțat Răzvan Tunaru, managerul sportive al lui FC Argeș, pentru GSP.

Arnold Garita a marcat nouă goluri în 31 de apariții pentru FC Argeș.