FCSB a jucat fără Malcom Edjouma și Octavian Popescu în remiza de la Cluj cu CFR (1-1), iar vicecampioana României va juca etapa viitoare împotriva liderului Farul Constanța, în cadrul etapei cu numărul 4 din play-off.

Malcom EdjoumaFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

>>> Cotele pentru câștigarea titlului în SuperLiga - Cine este principala favorită

Malcom Edjouma și Octavian Popescu, apți pentru duelul din play-off-ul SuperLiga cu Farul

FCSB are un singur succes și două rezultate de egalitate în această ediție de play-off, iar formația antrenată de Elias Charalambous va întâlni Farul Constanța pe data de 17 aprilie, într-un meci ce se va disputa pe Arena Națională din București.

Fără Edjouma și Tavi Popescu, FCSB-ul nu a obținut decât o remiză pe terenul campioanei CFR Cluj, grație execuției fabuloase a lui Florinel Coman, care a trimis puternic din lovitură liberă.

La o săptămână de duelul cu Farul Constanța, Mihai Stoica a anunțat că Edjouma și Octavian Popescu vor fi apți pentru partida cu Farul Constanța.

„Până la meciul cu Farul, Șut și Octavian Popescu vor fi bine. Și Edjouma își va reveni. Tavi nu era refăcut complet acum. Ne-a prins rău de tot meciul de la Cluj.

Boateng a fost o absență mare pentru CFR, dar Cvek și Muhar au făcut un joc bun. Noi am fost fără Tavi Popescu, fără Edjouma, care a fost catalizatorul echipei în 2023 și golgeterul nostru. Și cu Șut nerefăcut complet.

Edjouma a avut o toxiinfecție. Sâmbătă dimineață ne-a informat că nu se poate ridica din pat. A mâncat în oraș ceva care nu i-a picat bine. N-ai ce să faci, sunt puțini cei care nu mănâncă fast-food.” - a spus managerul general al celor de la FCSB, potrivit Orange Sport.

Malcom Edjouma a punctat de 5 ori în 2023 pentru FCSB și este unul dintre cei mai importanți jucători ai roș-albaștrilor în actuala stagiune.

Clasament play-off SuperLiga

1 Farul Constanța 39p

2 CFR Cluj 35p

3 FCSB 34p

4 Universitatea Craiova 29p

5 Rapid București 28p

6 Sepsi Sfântu Gheorghe 24p