Lupta pentru titlu din play-off se dă în acest moment între Farul Constanța, CFR Cluj și FCSB. După 3 etape, casele de pariuri au actualizat cotele pentru câștigarea titlului, iar formația antrenată de Gică Hagi este cotată cu cele mai mari șanse.

Jucatorii celor de la Farul ConstantaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Farul Constanța, principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea SuperLiga

Etapa cu numărul 3 din play-off a fost una perfectă pentru Farul Constanța, care a profitat de egalul dintre CFR Cluj și FCSB, principalele contracandidate la titlu.

Echipa lui Gică Hagi produce spectacol la fiecare meci, iar moralul formației constănțene este unul ridicat.

Marinarii au două victorii și un rezultat de egalitate până acum în play-off, iar următoarele două dueluri sunt împotriva celor de la FCSB (17 aprilie) și CFR Cluj (22 aprilie).

Casele de pariuri au actualizat cotele pentru câștigarea titlului, iar în prezent Farul are șansele cele mai mari de a câștiga mult râvnitul trofeu.

Farul are o cotă de 2.35 pentru a câștiga titlul, iar podiumul este complet de campioana en-titre CFR Cluj (cotă 2.50) și FCSB (cotă 4.00).

Deși este clasată pe locul 5, Rapid este catalogată drept a patra favorită (cotă 50), urmată de Universitatea Craiova (cotă 100). Evident, clasamentul este încheiat de Sepsi Sfântu Gheorghe, care are o cotă uriașă, 5000.

Clasament play-off SuperLiga

1 Farul Constanța 39p

2 CFR Cluj 35p

3 FCSB 34p

4 Universitatea Craiova 29p

5 Rapid București 28p

6 Sepsi Sfântu Gheorghe 24p