George Țucudean a evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc atât în tricoul celor de la CFR Cluj, cât și în al celor de la FCSB, însă a fost nevoit să se retragă din activitate din cauza unor probleme la inimă.

George Țucudean în tricoul celor de la CFR ClujFoto: Mircea Rosca / AP / Profimedia

>>> SuperLiga: Dan Petrescu, nemulțumit după încă o remiză – Fără victorie în play-off

CFR Cluj, favorita lui Țucudean în lupta cu FCSB și Farul Constanța pentru titlu în SuperLiga

După remiza dintre CFR Cluj și FCSB (1-1), Farul Constanța a rămas cu un avans important față de cele două favorite la câștigarea titlului.

Țucudean, care a evoluat pentru cele 3 echipe aflate în prezent pe podium, și și-a ales favorita din acest sezon la câștigarea campionatului, iar răspunsul său a fost unul destul de clar, CFR Cluj.

Finalul carierei l-a găsit la formația din Gruia, alături de care a câștigat 3 titluri în Liga 1.

„La cum arată clasamentul, prima șansă o are Farul la campionat. Farul joacă un fotbal bun, are toate șansele. Șanse sunt și pentru CFR. Farul joacă plăcut ochiului, este foarte spectaculoasă, marchează goluri multe.

Pe când, la CFR, contează foarte mult rezultatul. Și când am fost eu acolo, a contat rezultatul mai mult decât frumusețea jocului așa… să vadă spectatorul.

Acum, ce-i mai bine? Să joci urât și să câștigi sau să joci frumos și să pierzi? Jocul se uită că a fost urât după o săptămână și rămân rezultatele.

Așa se vorbește de vreo cinci ani (n.r. că CFR Cluj are un lot îmbătrânit) și au tot câștigat campionatele îmbătrâniții aceștia. Trebuie și experiență să ai într-o echipă care se bate la campionat.

Într-adevăr, este bună și infuzia asta de tineri și ceea ce face Farul, dar este, în continuare, un campionat disputat.

CFR s-a mai întinerit față de cum era și și-a mai schimbat puțin lotul. Mai au de schimbat, într-adevăr. Le va lua ceva timp până să se închege. Durează și lucrul acesta.” - a declarat acesta, potrivit as.ro.

Pe data de 15 aprilie, CFR Cluj va juca pe teren propriu în compania celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, iar pe 22 aprilie va da piept cu liderul Farul Constanța.

Clasament play-off SuperLiga

1 Farul Constanța 39p

2 CFR Cluj 35p

3 FCSB 34p

4 Universitatea Craiova 29p

5 Rapid București 28p

6 Sepsi Sfântu Gheorghe 21p