CFR Cluj a ajuns la cel de-al treilea rezultat de egalitate la rând în play-off, iar antrenorul Dan Petrescu s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa a condus în toate partidele, dar a fost egalată.

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dan Petrescu l-a evidențiat pe marcatorul golului, Daniel Birligea

După remiza 1-1 din Gruia cu FCSB, antrenorul campioanei susține că nu are ce să reproșeze echipei, care și-a dat viața pe teren.

„E a treia oară când conducem și nu câștigăm, dar n-am ce să le reproșez băieților. Până la golul lui Coman, am controlat jocul foarte bine. Mi s-a părut un penalty la Bîrligea și un henț, dar nu depinde de mine, depinde de VAR.

Băieții și-au dat viața, au jucat bine cu un adversar excelent. Am jucat bine, dar am luat puține puncte și nu câștigi campionatul fără puncte, din păcate.

De un an avem cele mai multe goluri marcate din Liga 1, atacăm, marcăm. Nici la 1-0 nu ne-am retras. S-a întâmplat să fie faza asta din nimic și... Când ai un an așa, se întâmplă toate.

Moralul ar trebui să fie bun, chiar dacă suntem la patru puncte de primul loc. Farul e favorită, dar joacă de două ori cu CFR, de două ori cu FCSB, se poate întâmplat orice.

Bîrligea, dacă nu se accidenta, cum face el mereu, nu-l schimbam. Bîrligea cred că a făcut cel mai bun meci al lui de când e la CFR. Nu știu ce are, aș vrea să știu și eu, dar nu știu. La 1-0, nu l-aș fi schimbat. Din fericire, nu este nimic grav acum, doar o crampă, a zis că nu mai putea să alerge”, - a declarat Dan Petrescu, pentru DigiSport.

În etapa a patra a play-off-ului SuperLigii, CFR Cluj va juca tot pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, sâmbătă de la ora 18:00.