Farul Constanța și Universitatea Craiova au produs un adevărat spectacol în etapa a 3-a a play-off-ului SuperLiga. Echipa antrenată de Gică Hagi a obținut victoria pe final (3-2), după un al doilea penalty primit de constănțeni.

Gheorghe Hagi si jucatorii echipei Farul ConstantaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

*Click pe numele marcatorilor pentru a putea vedea golurile*

Universitatea Craiova, fără succes în play-off

După remize cu FCSB și CFR Cluj, Universitatea Craiova nu a reușit să îi țină piept și liderului Farul Constanța.

Echipa lui Gică Hagi a controlat jocul, în ciuda faptului că oltenii au condus de două ori.

Elvir Koljic a deschis scorul pentru formația antrenată de Eugen Neagoe în minutul 9, după o fază la care a preluat superb pe piept, în duel cu Boli.

Louis Munteanu a restabilit egalitatea (min 17), la o centrare a lui Mazilu, la care vârful Farului a ciupit mingea în fața porții.

Putea fi 2-1 pentru Farul, dar Denis Alibec a executat slab o lovitură de la 11 metri, care a fost apărată de Laurențiu Popescu.

Introdus la pauză de Eugen Neagoe, Cîmpanu a adus-o din nou pe Craiova în avantaj (min 48), după o acțiune personală, finalizată cu un șut plasat.

Replica constănțenilor a venit imediat, iar Grameni l-a executat pe Popescu cu o execuție la firul ierbii (min 54).

Ionuț Larie a stabilit scorul final al partidei în minutul 83, după ce a transformat imparabil de la punctul cu var. Penalty-ul a fost obținut de Enes Sali.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova

Clasament play-off SuperLiga

1 Farul Constanța 39p

2 CFR Cluj 34p

3 FCSB 33p

4 Universitatea Craiova 29p

5 Rapid București 28p

6 Sepsi Sfântu Gheorghe 21p

Farul Constanța - Universitatea Craiova, 3-2, în etapa 3 din play-off-ul SuperLiga

Final.

Min 83: GOOOOOOOOOOOOL! Ionuț Larie a transformat de la punctul cu var și este 3-2 pentru Farul.

Min 82: Penalty! Centralul dictează lovitură de la 11 metri, după un fault asupra lui Enes Sali.

Min 68: Ce ocazie Farul! Denis Alibec este lansat perfect de Grameni, acesta trece de portar, șutează însă nu prinde cadrul porții.

Min 54: GOOOOOOOL! Constănțenii egalează pentru a doua oară. Constantin Grameni trimite imparabil din marginea careului, la firul ierbii.

Min 48: GOOOOOOOOOL! Ce început de repriză. Introdus pe teren chiar la pauză. Cîmpanu ia o acțiune pe cont propriu și înscrie cu un șut plasat.

Min 46: A început repriza a doua.

Pauză. Egalitate între Farul Constanța și Universitatea Craiova.

Min 45+5: Artean își încearcă și el norocul cu un șut. Mingea este reținută de Popescu.

Min 45+1: Șansă de gol pentru Craiova. Alexandru Crețu trage puternic din afara careului, dar Aioani are o paradă spectaculoasă.

Min 42: Încă o ocazie mare pentru Farul. Denis Alibec este lansat perfect, dar vârful nu reușește nici de această dată să îl învingă pe Popescu. Intervenție perfectă a portarului.

Min 38: RATARE! Denis Alibec șutează de la punctul cu var, dar execuția sa este slabă și este blocată de Laurențiu Popescu.

Min 37: Penalty pentru Farul! După vizualizarea imaginilor, centralul acordă lovitură de la 11 metri.

Min 34: Șansă mare de gol pentru Farul. Alibec îi pasează lui Mazilu, dar tânărul fotbalist trimite peste poartă din cațiva metri. Faza este analizată de VAR, după un contact între Nchama și Mazilu.

Min 17: GOOOOOOOOL! Liderul din play-off egalează. Mazilu a centrat în careu, iar Louis Munteanu ciupește balonul care ajunge în plasă.

Min 15: Ocazie mare pentru Farul. După o aglomerare în careul oltenilor, mingea ajunge la Dragoș Nedelcu. Mijlocașul reia imprecis dintr-o poziție foarte bună. Ce șansă!

Min 13: Lovitură de colț pentru Craiova. Elvir Koljic câștigă duelul aerian, însă trimite cu capul pe lângă poartă.

Min 12: Prima ocazie a Farului. Louis Munteanu îi pasează în profunzime lui Alibec, dar șeptarul gazdelor șutează în blocajul lui Raul Silva.

Min 9: GOOOOOOOOOL! Elvir Koljic deschide scorul pentru Universitatea Craiova. Atacantul preia pe piept în careu și reia în plasă.

Min 1: Start de partidă la Ovidiu.

Echipele de start:

Farul Constanța: M. Aioani - Ș. Borza - I. Larie - K. Boli - D. Kiki - C. Grameni - D. Nedelcu - A. Artean - A. Mazilu - L. Munteanu - D. Alibec.

Antrenor: Gheorghe Hagi

Universitatea Craiova: L. Popescu - B. Nchama - R. Silva - G. Zajkov - Ș. Vlădoiu - C. Căpățînă - A. Mateiu - A. Crețu - A. Ivan - E. Koljic - Ș. Baiaram.

Antrenor: Eugen Neagoe