Rămas liber de contract în luna februarie a acestui an după despărțirea de FCSB, Cristian Dumitru a fost prezentat în calitate de nou jucător al celor de la FC Voluntari.

Cristian DumitruFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristian Dumitru a semnat cu FC Voluntari - Va ajuta echipa lui Liviu Ciobotariu pentru rămânerea în SuperLiga

Format la academia LPS Buzău, Cristian Dumitru era achiziționat de către FCSB în iarna anului 2018 pentru suma de 8 mii de euro.

De-a lungul mai multor ani, acesta a fost împrumutat la Academica Clinceni, FC Argeș și CS Mioveni.

Mai mult decât atât, Cristian Dumitru a și debutat pentru prima echipă a roș-albaștrilor. A strâns 14 apariții pentru FCSB, a marcat 3 goluri și a oferit și două pase decisive.

Deși are Cupa României cu FCSB în palmares, Cristian Dumitru a rămas liber de contract în luna februarie, iar miercuri a fost prezentat de cei de la FC Voluntari.

„Bun venit, Cristi Dumitru!

FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 3 ani, cu jucătorul Cristi Dumitru.

Cristi Dumitru este un jucător ofensiv, în vârstă de 21 de ani ,care poate evolua atât în linia mediană cât și ca atacant.

Noul nostru jucător a mai jucat până acum în cariera sa la FCSB , Academica Clinceni, FC Argeș și CS Mioveni.

Alături de roș-albaștri , Cristi a cucerit Cupa României în 2020 iar pentru formația piteșteană a pus umărul la calificarea alb-violeților în play-off-ul din SuperLiga Romania în sezonul 2021/ 2022.

Cristi Dumitru va purta numărul 19 pe echipamentul de joc.

Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.

200 de mii de euro este cota de piață a acestuia, potrivit TransferMarkt.