FCSB a reintrat serios în lupta pentru titlu, după victoria din deplasarea de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1, în etapa a doua a play-off-ului SuperLigii.

Jucatorii celor de la FCSBFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

Sepsi Sfântu Gheorghe – FCSB 1-2, în etapa a doua din play-off-ul SuperLigii

Dacă primele două partide ale etapei din play-off au arătat un ritm foarte bun, partida de la Sfântu Gheorghe nu a făcut excepție.

Cu Elias Charalambous la primul meci pe banca tehnică, FCSB a reușit să se apropie la doar un punct de CFR Cluj și trei de liderul Farul Constanța.

Elevii lui Cristiano Bergodi au deschis scorul în minutul 6, când Risto Radunovic a deviat în propria poartă șutul lui Ștefănescu.

Doar două minute a rezistat avantajul celor de la Sepsi, Andreea Compagno aducând egalarea, după șutul deviat al lui Darius Olaru. Italianul este lider solitar în clasamentul golgheterilor, cu 17 reușite.

Oaspeții au preluat conducerea până la pauză, după ce Florinel Coman a finalizat în minutul 19 cu un șut frumos din interiorul careului.

Sepsi a reușit să înscrie în minutul 63, dar reușita lui Sanfranko a fost anulată de VAR pentru ofsaid.

Dacă FCSB se apropie de primele două locuri, Sepsi este are două înfrângeri din tot atâtea partide disputate în play-off.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB.

Final de partidă.

Min 63: Gol anulat pentru Sepsi.Centrarea lui Dumitrescu este reluată de Aganovic în blocaj, mingea ajunge la Sanfranko, care o reia în plasă.VAR invalidează reușita pentru ofsaid.

Min 46: Arbitrul Sebastian Colțescu fluieră startul reprizei secunde.Elias Charalambous face două schimbări la pauză: Cordea este înlocuit de Miculescu, iar Edjouma de Ovidiu Popescu.

Pauză.

Min 19: GOOOL FCSB. Florinel Coman o aduce pe FCSB în avantaj după o execuție frumoasă din interiorul careului, la colțul lung.

Min 8: GOOOL FCSB. Compagno aduce egalarea, după un șut deviat al lui Darius Olaru. Atacantul roș-albastru a urmărit mingea și a trimis-o în plasă.

Min 6: GOOOL Sepsi. Ștefănescu deschide scorul cu un șut deviat din careu, după o repunere de la margine.Radunovic este creditat cu autogol, pentru că șutul nu era pe spațiul porții.

Min 5: Bară Sepsi. Lansat în adâncime, Aganovic șutează în bara laterală, iar mingea deviată iese în corner.

Min 1: A început partida de la Sfântu Gheorghe.

Echipele de start:

Sepsi: 33. Niczuly – 88. Dimitrov, 82. Ninaj, 44. Bălașa, 20. Dumitrescu – 77. Aganovic, 6. Păun, 5. Rodriguez – 18. Safranko, 9. Tudorie, 11. Ștefănescu. Antrenor: Cristiano Bergodi

Rezerve: 12. Began – 4. Tamaș, 8. Gheorghe, 10. Achahbar, 22. Francisco Junior, 27. Ispas, 45. Ciobotariu, 67. Papa, 99. Rondon

FCSB: 32. Târnovanu – 22. Sorescu, 5. Dawa, 16. Tamm, 33. Radunovic – 27. Olaru, 8. Șut, 18. Edjouma – 98. Cordea, 96. Compagno, 7. Coman. Antrenor: Elias Charalambous

Rezerve: 99. Vlad – 2. Crețu, 11. Miculescu, 17. Cristea, 23. Ov. Popescu, 24. Nikolov, 26. Oaidă, 28. Pantea, 80. Radaslavescu

Etapa a doua din play-off-ul SuperLigii

Rapid – Farul 1-1

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Sepsi – FCSB 1-2

Clasamentul play-off-ului SuperLigii

1. Farul – 36 p / 2 j

2. CFR Cluj – 34 p / 2 j

3. FCSB – 33 p / 2 j

4. Universitatea Craiova – 29 p / 2 j

5. Rapid – 28 p / 2 j

6. Sepsi – 21 p / 2 j