CFR Cluj se află în luptă directă cu Farul Constanța și FCSB pentru un nou titlu de campioană a României, iar ardelenii vor să îi prelungească contractul lui Dan Petrescu. Actuala înțelegere a tehnicianului român este valabilă până în 2024.

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dan Petrescu așteaptă finalul sezonului din SuperLiga pentru a lua o decizie cu privire la viitorul său

Contractul lui Dan Petrescu la CFR Cluj este scadent în vara anului 2024, iar Neluțu Varga i-a pregătit deja o nouă ofertă tehnicianului român.

Patronul celor de la CFR Cluj își dorește ca Dan Petrescu să semneze un nou acord care să fie valabil până în vara anului 2029, pentru a încerca să atace împreună grupele UEFA Champions League.

De cealaltă parte, Dan Petrescu nu se grăbește să semneze un nou contract cu campioana României. „Bursucul” își dorește să încheie actualul sezon și mai apoi să ia o decizie cu privire la viitorul său.

Dan Petrescu a subliniat acest aspect și la conferința de presă dinaintea partidei cu Universitatea Craiova, din etapa a doua a play-off-ului.

„N-am semnat nimic, deocamdată ne concentrăm pe acest campion, vedem ce va fi de la vară. Oricum, mai am contract până în 2024. Dacă nu iau campionatul, poate nu va mai fi mulțumit (n.r. patronul), vedem ce va fi.” - a spus SuperDan, potrivit Digi Sport.

Clasament SuperLiga

1 Farul 36p

2 CFR Cluj 33p

3 FCSB 30p

4 Rapid 28p

5 Universitatea Craiova 28p

6 Sepsi 21p