FCSB și-a prezentat oficial noul antrenor, cipriotul Elias Charalambous vorbind despre ceea ce a găsit la echipă, dar și despre cum a decurs până acum relația cu Gigi Becali, patronul vicecampioanei României.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Elias Charalambous se laudă că a lucrat cu Fernando Santos

FCSB va juca luni cu Sepsi, iar noul antrenor a fost prezentat în cursul zilei de duminică.

Charalambous spune, printre altele, că a găsit condiții foarte bune la gruparea bucureșteană că a luat tot ce a fost mai bun de la antrenorii cu care a lucrat în carieră și că a discutat doar 10 minute cu patronul Gigi Becali.

„Mă bucur să vin la acest club, voi da totul pentru a face lucrurile să meargă cât mai bine. Acum câteva săptămâni a fost un interes. Înainte de a aduce un antrenor, a numi pe cineva, cei din conducere întreabă ce antrenor s-ar potrivi pentru echipă. S-a ajuns la mine, de aceea sunt aici.

Am lucrat cu Fernando Santos, am luat ce a fost mai bun, ce mi-a plăcut, am lucrat cu antrenori spanioli şi portughezi. Fiosofia este să avem o tranziţie rapidă şi să controlăm jocul.

Pintilii este din staf, am întâlnit mulţi oameni minunaţi aici, infrastructura este bună. Îmi place să muncesc în fiecare zi cu staful, să ştiu totul despre adversari, am urmărit multe meciuri.

Sunt plăcut surprins de calitatea echipei. Cred că vom avea un meci greu cu Sepsi, dar sper să câştigăm cele trei puncte. Am jucat la Vaslui, am prieteni aici şi toată lumea mi-a spus lucruri bine. Am fost încântat să primesc oferta” - Elias Charalambous, într-o conferință de presă, citat de News.ro.

Noul antrenor de la FCSB, întâlnire de doar 10 minute cu Gigi Becali

Tehnicianul cipriot a declarat că s-a întâlnit o singură dată cu Gigi Becali, timp de zece minute.

„Nu m-a sunat (n.r. Gigi Becali), nu a venit la antrenamente. Nu este motiv să vorbim doar despre asta, eu vreau să vorbesc despre fotbal. Mâine avem nevoie de fani sâ câştigăm cele trei puncte”, a conchis Charalambous.

Sepsi vs FCSB va avea loc luni, de la ora 20:30, meciul putând fi urmărit în direct pe Digisport, Orange Sport și Telekom Sport.

SuperLiga, clasament play-off în timp real

1 Farul Constanța 36 puncte / două partide

2 CFR Cluj 33 / 1

3 FCSB 30 / 1

4 Rapid 28 / 1

5 Universitatea Craiova 28 / 1

6 Sepsi 21 / 1.