Liderul SuperLigii, Farul Constanța, se va deplasa sâmbătă în București pentru duelul cu Rapid, din etapa a doua a play-off-ului. Managerul tehnic al constănțenilor a dezvăluit că le vor lipsi trei jucători importanți.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Băluță, Popescu și Sîrbu, absenții Farului la partida cu Rapid

La conferința de presă premergătoare partidei, Gheorghe Hagi a evidențiat jocul bun al rapidiștilor și terenul pe care consideră că este greu de câștigat.

„Ne așteaptă un meci foarte greu din toate punctele de vedere. Rapid este o echipă foarte bună, face ambele faze foarte bine și joacă foarte bine acasă, e foarte greu să câștigi în Giulești. Dar suntem încrezători, am început bine play-off-ul și cred că putem continua pe același drum.

Pauza nu a fost așa bună pentru noi, am avut ghinion, i-am pierdut pe Băluță și Mihai Popescu, Sîrbu are și el o problemă la genunchi și nu poate juca în acest meci. Sperăm să găsim soluții foarte bune, să ne depășim și să facem un meci perfect pentru a lua ceea ce ne dorim, cele 3 puncte.

Nu am vorbit cu Băluță să văd ce are, cât de grav este. Asta e, se întâmplă, astea sunt riscurile din fotbal” – a declarat Gheorghe Hagi, conform GSP.

Rapid București și Farul Constanța se vor întâlni sâmbătă de la ora 21:45, în etapa a doua a play-off-ului SuperLigii.