Rămasă fără antrenor principal după demisia lui Leo Strizu, FCSB l-a instalat joi pe Elias Charalambous. Cipriotul a oferit primele declarații în noua funcție, prefațând duelul cu Sepsi din etapa a doua a play-off-ului SuperLigii.

Fanii celor de la FCSBFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Charalambous, încântat de oferta și condițiile de la FCSB

Fostul fotbalist trecut pe la FC Vaslui s-a arătat încântat de întoarcerea în România la clubul pe care îl consideră cel mai mare din țară și a scos în evidență condițiile foarte bune de la echipă.

„Sunt bucuros să fiu din nou aici, după 10 ani. A fost extraordinar să primesc oferta, deoarece este cel mai mare club din țară, a reușit multe lucruri în Europa și este cunoscut peste tot în lume, cu suporteri incredibili, o istorie bogată și nu regret că am venit. Este o provocare pentru mine să fiu aici.

A fost o surpriză plăcută, atmosfera din sânul echipei este fantastică. Am experiență în fotbal și pot înțelege cum e atmosfera. Aici e foarte bine. Pentru mine, contează foarte mult atmosfera, te ajută să realizezi lucruri importante.

De asemenea, am fost surprins de condițiile bune de aici, există de toate, asta e foarte important pentru jucători, pentru staff.

Sunt genul de persoană care crede în muncă. Obiectivele clubului sunt cunoscute, dar cel mai important este următorul meci cu Sepsi, de luni.

M-am simțit bine în România, mi-am făcut prieteni, sunt fericit că m-am întors și sper să avem succes împreună”, - a declarat Elias Charalambous, pentru FCSB TV.

Cipriotul va debuta pe 3 aprilie pe banca tehnică, FCSB urmând să întâlnească echipa Sepsi Sfântu Gheorghe în etapa a doua a play-off-ului SuperLigii.