FCSB și-a numit joi noul antrenor principal, după demisia lui Leo Strizu, alegerea fiind cipriotul Elias Charalambous, fost jucător la FC Vaslui, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Jucatorii celor de la FCSBFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ilie Dumitrescu consideră un plus aducerea lui Charalambous

Deși aducerea sa este văzută ca o măsură pentru îndeplinirea obligației de a avea un antrenor posesor de Licența Pro, de pregătirea echipei urmând să se ocupe tot Mihai Pintilii, Ilie Dumitrescu crede că cipriotul va aduce un plus la echipă.

„Eu l-am cunoscut când antrenam în Cipru, eu eram la Apollon, el era jucător la Omonia. A fost un jucător bun, de echipă națională.

Eu cred că Mihai Stoica l-a propus, el are conexiuni în Cipru. Îl va ajuta foarte mult pe Pintilii și sunt convins că, în multe momente, va fi un plus. Sunt convins să Charalambous îl va ajuta mult pe Pintilii”, a susținut Ilie Dumitrescu, la DigiSport.

Narcis Răducan îl compătimește pe noul antrenor de la FCSB

Fost conducător al clubului patronat de Gigi Becali, Narcis Răducan este de părere că tehnicianul se va confrunta cu probleme la conferințele de presă, unde va avea rolul esențial și va trebui să facă față întrebărilor jurnaliștilor.

„Fotbalistic, e un avantaj pentru FCSB, pentru că a adus un antrenor cu licență și, chiar dacă nu va lua el deciziile importante, o să ajute. În timpul săptămânii știe ce are de făcut, problema va fi în afara terenului. La conferințe, de exemplu.

FCSB e la maximum din punct de vedere fotbalistic, doar din interior poate să-și pună piedică și aici văd o problemă.

Lui Charalambous îi va fi dificil să gestioneze întrebările ziariștilor. Va fi o avalanșă de întrebări. Mi-e milă de el pentru ce va urma”, a declarat Narcis Răducan, pentru DigiSport.

Elias Charalambous a participat joi la primul antrenament al echipei și va debuta oficial în SuperLigă luni, de la ora 20:30, în partida disputată în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe.