Farul Constanța este pe primul loc în play-off-ul SuperLigii, iar Gică Hagi a lansat din nou mai mulți jucători care au impresionat la primul lor sezon în campionatul românesc. Adrian Mazilu este unul dintre ei.

Adrian Mazilu, Farul ConstanțaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Adrian Mazilu, cel mai remarcat jucător de la Farul Constanța

La primul său sezon în SuperLiga, Adrian Mazilu a înscris de 6 ori în 13 apariții pentru Farul Constanța, iar Ciprian Marica este de părere că tânărul fotbalist poate scrie istorie în cazul unui eventual transfer în afara țării.

Fostul internațional român spune că a remarcat la Adrian Mazilu mai multe calități pe care mai mulți jucători nu le posedă.

„Nu că este la Farul, dar cred că acești puști de 17 ani, Adrian Mazilu, ar trebui să fie vioara întâi. De ce? Unu pentru că are vârsta, doi pentru că arată la vârsta lui calități pe care ceilalți nu le au și trei pentru că se află la echipa de pe primul loc, care dă drumul jucătorilor să plece.

Ochii sunt asupra lui, dar nu ar trebui să simtă o presiune în plus. Se vede că este cu o clasă peste ceilalți jucători. Are un antrenor care îi dă curaj, iar eu îl văd pe acest puști o țintă pentru toate cluburile care vin să vadă fotbaliștii din România.

La ce sume s-au vehiculat pe jucători în România, te poți gândi la orice. N-aș vrea să fiu penibil, să avansez vreo cifră, însă, da, este posibil să avem o surpriză și să fie cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.” - a transmis Ciprian Marica, potrivit Digi Sport.

400 de mii de euro este cota de piață a lui Adrian Mazilu, conform Transfermarkt.