Anunțat ca un transfer care urma să o ajute pe CFR Cluj în play-off în încercarea de a cuceri un nou titlu, brazilianul Jo nu va mai semna cu echipa din Gruia, în urma testelor medicale.

Jucatorii celor de la CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Transferul brazilianului Jo la CFR Cluj a picat

Joao Alves de Assis Silva ajunsese în România săptămâna trecută și urma să efectueze vizita medicală, iar antrenorul Dan Petrescu se arătase nemulțumit față de forma acestuia, despre care spunea că are kilograme în plus și este nepregătit.

Președintele clubului ardelean, Cristi Balaj, a anunțat că atacantul nu va mai semna cu campioana României, în urma testelor medicale.

„Da, e adevărat că Jo nu mai semnează cu CFR Cluj! În urma testelor efectuate, managementul, împreună cu staff-ul tehnic, a ajuns la concluzia că, în acest moment, Jo nu reprezintă o soluție pentru echipa noastră.

Având în vedere calitățile sale, experiența acumulată pe parcursul carierei, dar și calitatea umană, pentru că l-am cunoscut în aceste zile, sunt convins că pe termen lung ar fi fost un plus atât pentru echipa noastră, cât și pentru SuperLiga, dar noi avem nevoie de o soluție cât mai rapidă”, - a declarat Cristi Balaj, pentru Fanatik.

CFR Cluj va debuta în play-off pe teren propriu împotriva Rapidului, duminică de la ora 19:00.