​După ce s-a lovit de refuzul lui Valentin Iliev, FCSB continuă căutările pentru un antrenor cu licență PRO, care să îl înlocuiască pe Leonard Strizu. Un fost jucător al echipei spune că ar putea gestiona relația cu Gigi Becali dacă ar fi antrenor la FCSB.

Florin GardoșFoto: Vadim Ghirda / AP / Profimedia

>>> SuperLiga: Când se joacă FCSB - Universitatea Craiova și CFR Cluj - Rapid

Florin Gardoș, convins că s-ar înțelege cu Gigi Becali

Florin Gardoș este unul dintre foștii jucători ai celor de la FCSB care au părăsit formația bucureșteană pentru Premier League.

Fundașul român ajuns acum la vârsta de 34 de ani a fost cumpărat de Southampton, iar Vlad Chiricheș a ajuns la Tottenham tot în acea perioadă.

Gardoș a câștigat 5 trofee alături de FCSB, iar fostul internațional român a povestit pentru cei de la Fanatik faptul că și-ar dori să antreneze gruparea din SuperLiga, în ciuda situației de la echipă.

Florin Gardoș este conștient că Gigi Becali nu poate fi schimbat, dar nu ar spune nu unei posibile oferte din partea vicecampioanei României (dacă ar avea licență PRO).

„Sincer, dacă astăzi, la 34 de ani, aș avea licența Pro și nu aș fi antrenat nicio echipă de primă ligă, da, m-aș duce la FCSB. E o echipă la care țin foarte mult.

Cred că aș aduce puțină liniște la echipă, aș ajuta-o și aș fi mai degrabă cum sunt la televiziune. E clar, rolul meu ar fi de imagine. Aș încerca să aduc liniște, să vorbesc mai mult cu presa.

Aș fi mai mult un ofițer de presă decât un antrenor, dar pentru o perioadă aș face chestia asta. Cu Gigi Becali m-aș înțelege bine, atât timp cât îmi cunosc rolul și nu am nicio atribuție.” - a spus Florin Gardoș.

Elias Charalambous, favorit să devină antrenor la FCSB - Obiectivul, titlul în SuperLiga

Fără variante pentru postul de antrenor principal chiar înainte de începerea play-off-ului, FCSB-ul ia în calcul numirea lui Elias Charalambous, fost jucător la FC Vaslui în perioada 2012-2013.

Acesta este liber de contract din mai 2022, iar în cariera sa de antrenor le-a pregătit pe Ethnikos și Doxa Katokopias. El a debutat ca secund la AEK Larnaca.