După ce Leonard Strizu și-a dat demisia din funcția de antrenor principal al echipei, FCSB este în căutare de tehnician cu licență. Mai nou, roș-albaștrii s-au lovit de refuzul unui fost jucător.

Valentin Iliev (stânga)Foto: DANIEL MIHAILESCU / AFP / Profimedia

Valentin Iliev nu s-a înțeles cu cei de la FCSB și nu va pregăti formația patronată de Gigi Becali

Jurnaliștii de la sportal.bg anunțau acum câteva zile că Valentin Iliev ar fi următorul antrenor principal al echipei FCSB.

În perioada cât a fost fotbalist, Iliev a evoluat un sezon pentru formația roș-albastră, iar Meme Stoica a fost unul dintre oamenii care și l-au dorit pe acesta pe banca vicecampioanei.

Potrivit sursei citate, Valentin Iliev a oferit un interviu prin care ar fi confirmat că nu a ajuns la un consens cu cei de la FCSB.

„Nu este nimic concret de spus! M-au căutat, am vorbit, le-am prezentat modul meu de lucru și filosofia mea despre jocul de fotbal. Din conversație reiese clar că trebuie să lucrez cu staff-ul care este acolo.

Cu tot respectul pentru ei, dar am propria mea echipă de oameni pe care mă bazez și în care am deplină încredere. Împărtășim aceeași viziune asupra fotbalului.” - a precizat Valentin Iliev.

FCSB se pregătește de un play-off de foc.

Formația care este în prezent pregătită de Lucian Filip și Mihai Pintilii are însă nevoie de un antrenor cu licență PRO.

Elias Charalambous, favorit să devină antrenor la FCSB - Obiectivul, titlul în SuperLiga

Fără variante pentru postul de antrenor principal chiar înainte de începerea play-off-ului, FCSB-ul ia în calcul numirea lui Elias Charalambous, fost jucător la FC Vaslui în perioada 2012-2013.

Acesta este liber de contract din mai 2022, iar în cariera sa de antrenor le-a pregătit pe Ethnikos și Doxa Katokopias. El a debutat ca secund la AEK Larnaca.