Chindia Târgoviște și FC Voluntari au încheiat la egalitate ultimul meci din sezonul regulat (1-1), la capătul unui duel controlat de elevii lui Anton Petrea. Dâmbovițenii au irosit mari șanse de a câștiga partida.

Anton Petrea, ChindiaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

* Click pe numele marcatorilor pentru a putea vedea golurile *

Chindia Târgoviște, festival de ocazii în duelul cu FC Voluntari

Formația antrenată de Liviu Ciobotariu a scos un punct în deplasarea de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, acolo unde Chindia a dominat autoritar partida, mai ales în repriza secundă.

Oaspeții au deschis scorul după primul sfert de oră prin Vitalie Damașcan. Fotbalistul moldovean a luat o acțiune pe cont propriu și l-a învins pe Căbuz cu un șut puternic.

Godberg Cooper a fost aproape de a restabili egalitatea în prelungirile primei reprize, dar mingea trimisă de acesta cu capul a nimerit bara.

În repriza secundă, ilfovenii aproape că nu au mai existat pe teren. Băieții lui Toni Petrea au controlat disputa și au reușit în cele din urmă să echilibreze situația și pe tabela de marcaj.

Cooper a expediat un șut puternic și a fost ajutat și de bară (min 71), asta după ce în minutul 53 nimerise iarăși bara.

Până la final, gazdele au încercat să mai lovească o dată, dar în cele din urmă meciul s-a terminat la egalitate.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre Chindia Târgoviște și FC Voluntari

Clasament zona play-out

7. Sepsi OSK 39p

8. Petrolul 36p

9. Voluntari 34p

10. U Cluj 34p

11. Hermannstadt 32p

12. Chindia Târgoviște 32p

13. FC Botoșani 32p

14. UTA Arad 27p

15. FC Argeș 27p

16. CS Mioveni 22p