FCSB își caută în continuare un nou antrenor după demisia lui Leo Strizu, iar Gigi Becali a dezvăluit că a renunțat la variantele Valentin Iliev și Tony da Silva.

Gigi BecaliFoto: Alex Nicodim / Sipa Press / Profimedia

Variantele lui Gigi Becali pentru banca tehnică a FCSB: Doi străini și un român

Finanțatorul grupării bucureștene a spus că pe lista scurtă se află doi antrenori străini şi un tehnician român.

„Nu e vorba despre Iliev sau Tony. S-ar putea să fie un antrenor român sau unul străin. Să vedem care cunoaște mai bine filozofia clubului. Sunt doi străini și unul din România. Cel din România a fost și la echipa națională, dar să vedem dacă se mulează pe filosofia noastră. Ar putea să fie pe banca la meciul cu Universitatea Craiova dacă ne înțelegem” - Gigi Becali, citat de DigiSport.

Chiar dacă va numi un nou antrenor principal, Becali a lăsat să se înțeleagă că Mihai Pintilii va avea în continuare un rol foarte important.

„Pintilii e antrenor secund sau ce este el, delegat. Și noul antrenor poate să delege. Ce, merge bine și sunt idiot să zic să plece Pintilii că vrea (Lucian) Burchel? Eu îi zic că îl pun antrenor, dar să țină cont de ce zice Pintilii, că el a făcut până acum treaba asta. Ce face Burchel, îl suspendă doi ani pe străin?” - Gigi Becali.

FCSB va întâlni Universitatea Craiova în prima etapă a play-off-ului SuperLigii, pe 18/19 martie.

Elias Charalambous și Bogdan Lobonț, pe lista lui Gigi Becali

Potrivit Sport.ro, unul dintre strâinii aflați pe lista lui Becali este Elias Charalambous. Cipriotul (născut în Africa de Sud) a evoluat un an la FC Vaslui (2012/13) și are licența Pro. Acesta le-a mai pregătit pe AEK Larnaca, Ethnikos și Doxa Katokopias.

Antrenorul român la care se referă finanțatorul celor de la FCSB ar fi Bogdan Lobonț, care a fost selecționer al reprezentativei U20, scrie Fanatik. Fostul portar a mai fost „principal” la Universitatea Cluj.