După plecarea neanunțată a lui Cephas Malele și accidentarea lui Daniel Birligea, Dan Petrescu caută un atacant pe care CFR Cluj să se poată baza în play-off, în încercarea de a cuceri un nou titlu în SuperLigă.

Dan PetrescuFoto: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jo a ajuns la Cluj-Napoca, dar are kilograme în plus

Joao Alves de Assis Silva, cunoscut ca Jo (fost jucător la Manchester City și Galatasaray), a ajuns în România, unde va efectua testele medicale, înainte de a semna cu CFR Cluj.

Antrenorul Dan Petrescu, care l-a pregătit pe Jo în sezonul 2015-2016 la Jiangsu Suning, a anunțat că atacantul este total nepregătit.

„A apărut Jo, l-am văzut după atâția ani. E puțin mai rotund decât îl cunoșteam eu. Nu a făcut mai nimic de două luni, băiatul a recunoscut. Acum, să vedem ce putem scoate din el. Deocamdată, nu s-a semnat nimic.

A făcut o vizită medicală, eu zic că ar fi bine să luăm măsuri, să vedem ce va fi bine pentru noi. Nu aș vrea să vină să se uite la meciuri, să fie un simplu spectator. Aș fi vrut să vină puțin pregătit. El e nepregătit total.

Din punctul ăsta de vedere, aș vrea să iau o decizie împreună cu clubul după meciul de mâine. Trebuie să facem o evaluare corectă. Vedem după meciul cu U Cluj”, - a declarat Dan Petrescu, conform Digisport.

CFR Cluj va întâlni luni de la ora 20:30 Universitatea Cluj în Gruia, în ultima partidă a sezonului regulat.