Rapid București a ajuns la a doua înfrângere consecutivă, după ce a pierdut cu Hermannstadt și Farul și va începe play-off-ul de pe poziția a cincea a clasamentului.

Adrian MutuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mutu invocă perioada fără noroc a echipei

Dacă în etapa precedentă rapidiștii puteau egala în final, dar Dugandzic a ratat lovitura de la 11 metri, la Constanța meciul a fost decis de o gafă uriașă a portarului Horațiu Moldovan.

„Cred că și pe noi, antrenorii, ne-a mulțumit meciul, a fost unul spectaculos. Dacă în prima repriză s-a jucat pe contre, în repriza secundă am mutat liniile mai sus, am dominat o parte. Au avut și ei situații bune pe contraatac, pentru că voiam să egalăm după acel gol incredibil.

Nu cred că mai e nevoie de comentat un asemenea gol. Îmi pare rău pentru Moldovan, e un portar de mare valoare, de multe ori ne-a salvat, iar noi toți suntem cu el.

Mergem înainte, suntem într-o perioadă fară noroc, cu goluri incredibile, dar bine că se termină și intrăm în play-off. Vom vedea cine duce ritmul până la sfârșit. Tot timpul e loc de mai bine când se pierde meciul.

Dar jucătorii au avut o atitudine bună, au luptat până în ultima secundă. Am jucat cu liderul la el acasă, un meci greu. Șansa n-a fost de partea noastră azi. Va fi o luptă intensă în play-off, nu am vorbit de titlu, ci că participăm pentru a ajunge cât mai sus.

Noi obiectivul ni l-am îndeplinit, de acum încolo presiunea e pe cei care au declarat că se luptă la titlu”, - a declarat după partidă Adrian Mutu, pentru Digisport.