​FCSB a avut ultimii ani probleme în găsirea unei arene pe care să joace meciurile considerate pe teren propriu, iar gruparea bucureșteană va fi nevoită să părăsească din nou Arena Națională în luna iulie.

Jucatorii de la FCSBFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

FCSB va juca pe Stadionul Arcul de Triumf

Având în vedere faptul că Arena Națională va găzdui concertele formațiilor Guns’N Roses (16 iulie) și Depeche Mode (26 iulie), gruparea bucureșteană s-a reorientat și a găsit deja un stadion pe care va putea disputa meciurile din preliminariile cupelor europene.

Potrivit GSP, în cazul în care va obține un loc de Champions League sau de Conference League, FCSB va juca primele două tururi preliminare pe Stadionul Arcul de Triumf.

Din moment ce nu au primit acces pentru a evolua pe stadionul din Ghencea, conducătorii clubului au formulat o cerere către Ministerul Sportului (care administrează stadionul Arcul de Triumf), iar aceasta a fost acceptată.

Stadionul Arcul de Triumf a costat aproximativ 37 de milioane de euro, iar inaugurarea oficială a avut loc pe 3 iulie 2021 cu ocazia meciului de rugby dintre România și Argentina. De atunci, Dinamo a disputat mai multe partide pe această arenă (tot aici se va juca și „finala” pentru play-off-ul Ligii 2, cu Poli Timișoara).