Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat și începerea play-off-ului, două echipe de tradiție au primit din partea FIFA interdicție la transferuri, pentru datorii mai vechi ajunse la scadență și neachitate.

Jucatorii de la FCSBFoto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Rapid, interdicție la transferuri pentru datoria către Milisavljevic

Rapid București a primit o nouă interdicție la efectuarea transferurilor, după ce s-a mai confruntat și în trecut cu această problemă.

După ce a achitat datorii istorice în valoare de 1,4 milioane de euro către Julio Cesar și Daniel Paulista, clubul din Giulești mai are de plătit 92.000 de euro lui Nemanja Milisavljevic.

Fotbalistul a evoluat pentru Rapid între iulie 2012 și ianuarie 2013, înainte ca vechiul club să intre în faliment.

„Nu înțeleg graba asta a lui, disperarea asta. Convenisem să-i plătim cei 92.000 de euro până la final de martie. Dar ei s-au grăbit să depună actele pentru a ne interzice tranferurile. Mă rog, nu ne afectează, plătim luna asta și închidem tot. Era o plată asumată”, a anunțat Daniel Niculae pentru GSP.

Și FCSB a primit interdicție din partea FIFA

O altă interdicție la transferuri din partea FIFA a fost primită vineri de FCSB, pentru neplata indemnizației de formare a unui jucător care aparținea de un club care între timp s-a desființat, conform AS.ro.

Cele două echipe au răgaz până în vară după terminarea campionatului să achite sumele restante, pentru a putea efectua transferuri în perioada de mercato.