Deși era cotată cu prima șansă pentru calificarea în play-off, Sepsi a picat pe locul 7 după ce Comisia de Recurs a luat decizia ca partida cu FC U Craiova 1948 să fie rejucată.

Sepsi Sfantu GheorgheFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Prima reacție din tabăra oltenilor după decizia FRF în cazul Sepsi vs FC U

Attila Hadnagy a anunțat că Sepsi va ataca decizia la TAS

Cu toate că Andrei Chivulete a întrerupt definitiv partida dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 în minutul 26, Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal a luat decizia ca disputa să înceapă din minutul 1.

Duelul este programat pentru data de 16 martie, iar până atunci, cele două vor avea dueluri destul de grele.

Oltenii vor juca cu Hermannstadt, iar Sepsi va da piept cu vicecampioana României, FCSB.

Într-un interviu acordat celor de la GSP, Atilla Hadnagy, directorul general al clubului Sepsi, a avut un discurs foarte dur la adresa Comisiei de Recurs și a anunțat că se va merge la TAS.

„Eram la masă cu toată conducerea, când am aflat vestea, toți ne-am ridicat de la masă și am plecat. E incredibil așa ceva, înseamnă că s-a legalizat xenofobia, înseamnă că oricine poate să țipe orice, oricine poate să facă orice că totul se rejoacă.

Nu e nicio problemă de rejucat, jucăm, nu ne e frică de Craiova, să nu se audă altfel.

Nu asta e problema, problema este regulamentul, care nu s-a aplicat. Aici a existat un singur regulament, nu s-au urmat pașii care trebuiau, arbitrii și observatorul nu au făcut ce trebuie.

Înseamnă că e legea junglei, legea domnului Mititelu, el de două săptămâni zice că se rejoacă sută la sută, că el știe. Înseamnă că a intervenit, avem o nouă lege, legea domnului Mititelu, care s-a aplicat.

Nu mai există nimic, nu ne oprim nici noi, mergem la TAS și noi, să vedem cine a avut dreptate, căutăm în altă parte.

Văd că în țara noastră nu se poate, nu e regulament, nu e nimic, a intervenit legea domnului Mititelu.” - a declarat Atilla Hadnagy.