După ce inițial Sepsi a câștigat meciul CU FC U Craiova 1948 la masa verde din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni, joi, Comisia de Recurs a luat decizia ca meciul să se rejoace.

Adrian MititeluFoto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

Adrian Mititelu, încântat de decizia Comisiei de Recurs - Mesajul pentru arbitrul Andrei Chivulete

Odată cu decizia luată de Comisia de Apel din cadrul Federației Române de Fotbal, Sepsi a coborât pe locul 7 în SuperLiga, la un punct în spatele formației antrenate de Nicolo Napoli.

Covăsnenii vor avea un meci infernal cu FCSB, în timp ce oltenii vor înfrunta Hermannstadt.

Partida dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 se va rejuca pe data de 16 martie din minutul 1, asta deși fusese întreruptă în minutul 26.

Adrian Mititelu, finanțatorul formației oltene, a vorbit despre decizia Comisiei de Apel, dar a avut și un mesaj pentru arbitrul Andrei Chivulete.

„Este o decizie corectă, pentru că arbitrul nu trebuia să întrerupă meciul, Am așteptat această decizie ca pe o sentință penală, cu emoție. Azi am simțit că voi avea o zi pozitivă.

Cred că și cei de la Sepsi sunt mulțumiți cu rejucarea, pentru că nu le-ar fi plăcut să se califice în play-off cu o victorie la masa verde să și fie catalogați ca Viitorul Scornicești sau Flacăra Moreni.

Acum avem un punct în fața celor de la Sepsi, dar în ultimele meciuri orice este posibil. Nu suntem favoriți la play-off.

Trebuie să batem la Sibiu, iar dacă avantajul este că ne ajută și un rezultat de egalitate cu Sepsi, dacă termină cu același număr de puncte. În tur i-am bătut cu 1-0. Suntem conștienți că orice este posibil în ultimele două meciuri.

După meciul cu Hermannstadt rămânem la Sibiu și mergem direct la Sfântu Gheorghe. Apoi sper să jucăm în prima etapă din play-off cu Farul.

Dacă nu, jucăm cu Mioveni în prima etapă din play-out.” - a spus Adrian Mititelu, potrivit GSP.

Adrian Mititelu nu a uitat de centralul care a luat decizia de a întrerupe definitiv partida de la Sfântu Gheorghe.

„Trebuie să arătăm că merităm să fim în play-off. Mă bucur că lumea își dă seama că această Comisie de Apel contează.

Prima instanță a greșit grav, iar domnul Chivulete sper să tragă învățămintele necesare, să nu se mai grăbească, să nu mai fim mai catolici decât Papa.

Eu cred că ne vor primi cu pâine și sare cei de la Sfântu Gheorghe, frăția română maghiară trebuie să-și confirme tradiția. Sunt frații noștri de atâția ani.

Avem și suporteri maghiari. Sunt convins că și cei de la Sepsi sunt fericiți, pentru că scapă de o corvoadă.” - a încheiat finanțatorul oltenilor.