Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal a luat joi decizia ca meciul din SuperLigă dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 (întrerupt din cauza scandărilor xenofobe) să se rejoace.

Scandal la meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe si U Craiova 1948Foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Sepsi vs FC U Craiova 1948 din SuperLigă se va rejuca

Inițial, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca meciul Sepsi - FC U Craiova 1948, întrerupt în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni, să fie câștigat de gazde cu 3-0, la masa verde.

Adrian Mititelu a făcut recurs, fiind sigur că va întoarce decizia, după ce a descoperit în regulament că meciurile se pot întrerupe doar pentru scandări rasiste, nu xenofobe, iar hotărârea luată joi i-a dat dreptate.

Meciul se va rejuca joia viitoare (16 martie) - Clasamentul din SuperLiga, modificat

Conform gsp.ro, meciul dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 se va rejuca joia viitoare, din minutul 1, cu toate că partida a fost întreruptă în minutul 26.

Duelul va avea loc la Sf. Gheorghe, iar la meci nu vor avea voie să participe fanii olteni.

În urma decizie de joi, clasamentul din SuperLiga s-a modificat, Craiova lui Mititelu ocupând acum loc de play-off.

1 Farul 61 puncte

2 CFR 60

3 FCSB 54

4 Rapid 52

5 U Craiova 51

6 FC U Craiova 40

7 Sepsi 39.

„Nu e o victorie, e o normalitate. Am spus-o și eu, și patronul, și opinia publică. Suntem la antrenament, au aflat acum (n.r. jucătorii). Au aplaudat doi-trei și și-au văzut de antrenament.

Urmează un meci foarte greu la Sibiu, duminică, cu o echipă foarte bună. Probabil joia viitoare se va rejuca. Dar deocamdată nu ne gândim, meciul cu Hermannstadt e important” - Marcel Pușcaș, președintele FC U Craiova 1948, la Digisport.