Deși în cazul unei victorii și-ar fi asigurat matematic prezența în play-off, antrenorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-a declarat mulțumit de reacția echipei, care a egalat după ce a fost condusă.

Cristiano BergodiFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bergodi nu are emoții privind prezența în play-off

După partida încheiată cu scorul de 2-2, antrenorul covăsnenilor a vorbit despre meci și despre o eventuală decizie nefavorabilă a Comisiei de Recurs, care ar putea dispune rejucarea partidei cu U Craiova 1948.

„În a doua repriză am presat mai bine, am avut ocazii. Echipa s-a comportat bine, a reacționat când a fost condusă. De obicei, când CFR conduce, e foarte greu să-i dai gol, jucătorii erau și cu moralul la pământ, i-am văzut în vestiar, erau triști, dar au avut o reacție bună, îi felicit.

Băieții au crezut că se poate câștiga meciul, dar știam că va fi un meci foarte greu. Am condus imediat, băieții s-au comportat bine, dar e CFR, care face legea de cinci ani.

Vedem ce se întâmplă, nu-mi dau cu părerea. Nu am emoții. Noi trebuie să mergem să jucăm un meci la FCSB, o echipă foarte bună. Vedem ce va decide Comisia. Vedem dacă se decide marți, că la ce am văzut în ultimii ani se poate amâna decizia”, a declarat Cristiano Bergodi, pentru Digisport.